Cursa tranquila, Colleti guanya a Mònaco i amplia la distància en el campionat

2013-05-25 17:00

Stefano Colleti ha guanyat a casa seva a Monte Carlo la segona cursa de la GP2 després de realitzar una bona sortida i haver avançat a Quaiffe-Hobbs, que ha estat segon, ha guanyat la cursa de manera clara i conservadora. Completa el podi Mitch Evans que ha realitzat un bon avançament a la primera volta a James Calado que li ha valgut el podi.

per: Arnau Viñals Vendrell

A la sortida Adrian Quaiffe-Hobbs (Manor Motorsport) mantenia la primera posició, darrere d’ell el seguia Stefano Colleti (Rapax) i James Calado (ART Grand Prix) que perdia aquest lloc en detriment de Mitch Evans (Arden International), al final de la primera volta, Felipe Nasr (Carlin) també avançava al britànic. En canvi Rene Binder (Venezuela GP Lazarus) que sortia segon, feia una mala sortida i perdia moltes posicions. Daniel Abt (ART Grand Prix) era penalitzat per haver-se avançat a la sortida.

Al cap davant amb un Quaiffe-Hobbs que no tenia ritme de cursa, Colleti avançava al anglès a la sortida del túnel, just abans de la xicana i es ficava primer, obrint un marge volta rere volta. A la volta 11, Kevin Ceccon (Trident Racing) avançava a Sam Bird (Russian Times) al mateix punt, i pujava a la setena posició.  Joylon Palmer (Carlin), dues voltes després, avançava al català, Sergio Canamasas (EQ8 Caterham Racing) a “La Rascasse” en una situació en que hi havia molt poc espai, el britànic pujava a la tretzena posició.

A meitat de cursa el guanyador de la cursa d’ahir, Sam Bird perdia una posició, i deixava avançar a tots els cotxes que li venen al darrere, el britànic s’aturava a box, i en sortia una volta després, mal dia per l’equip Russian Times, ja que l’altre pilot, Tom Dillmann, també li havia passat una cosa similar.

A falta de vuit voltes, Jon Lancaster (Hilmer Motorsport) punxava la roda per culpa de Jake Rosenzweig (Barwa Addax) i perdia ràpidament moltes posicions.

Finalment, Colleti ha guanyat seguit de Quaiffe-Hobbs, Evans, Nasr, Calado, Binder, Ceccon i Richelmi. La volta ràpida l’ha marcat Sam Bird.