CURSA MARCADA PER LA PLUJA LIDERADA PEL BRITÀNIC REDDING

2013-05-19 14:00

Degut a la pluja, la cursa d'avui ha tingut baixes destacades a les primeres posicions, cosa que ha aplanat el camí cap a la victòria de Redding que ara ocupa la primera posició al mundial de moto2.

per: Gerard Rius

La cursa d'avui, ha vist una gran sortida del català Espargaró que ha sortit de la setena posició i ha remuntat fins la segona. Nakagami, que sortia primer ha mantingut sense problemes el liderat, i fins i tot s'ha distanciat unes dècimes d'Espargaró. Rabat, guanyador de la cursa anterior, els seguia de prop.

Aquest grup capdavanter, ha mantingut una lluita molt interessant per a primera posició fins que Espargaró i Rabat, al mateix revolt, han patit una caiguda al relliscar per la part molla del traçat, cosa que ha fet que Nakagami liderés en solitari la cursa.

Nakagami, ha tingut un grup perseguidor encapcelat per Redding, que havia presentat una gran remuntada després d'haver fet una mala sortida i haver caigut fins la vuitena posició. Fins que, Nakagami, que estava fent una gran cursa, ha estat víctima de la pluja i ha patit una relliscada que l'ha enviat a la grava i li ha impedit seguir en cursa.

La primera posició, la ocupat Redding, seguit de Zarco i Simeon que formaven el grup capdavanter a nou voltes pel final.

Un grup format per Kallio i Aegerter, cinquè i sisè, s'han ajuntat al grup capdavanter i han presentat una interessant batalla per les cinc primeres posicions.

La situació de cursa a cinc voltes pel final, era aquesta: la primera posició estava ocupada pel pilot britànic Redding, seguit de Simeon en segon lloc davant de Kallio que era tercer.

A causa de la pluja, des de direcció de cursa, s'ha decidit treure la bandera vermella a dues voltes pel final cosa que ha fet guanyador de la cursa a Ridding, que s'ha situat líder del mundial, han completat el podi, Kallio i Simeon.