We don't miss anything!


Cursa dominada pels pilots de l'equip Mercedes amb victòria de Paffet que ha dominat la cursa amb solidesa des de la primera volta

2013-06-16 16:08

Paffet, que sortia segon ha fet una gran sortida avançant Vietoris, que tenia la “pole”.

Pel que fa a pilots catalans, gran cursa de Juncadella aconseguint una exel·lent sisena posició, avançant a noms com Spengler.

per: Gerard Rius

A la sortida, hi ha hagut moviment a les primeres posicions. Paffet primer seguit de Vietoris que ha fet una mala sortida, tercer Green que no s'ha mogut, Spengler, el líder del campionat ha guanyat la quarta posició a Wickens que s'ha quedat a la cinquè.

 

Juncadella i Molina, s'han vist involucrats en un accident i han caigut a la setzena i divuitena posició respectivament.

 

A la quarta i cinquena volta, la gran majoria de pilots han parat a canviar pneumàtics. De durs a tous.

 

Aquesta mateixa estretegia, ha sortit bé a Rockenfeler, que sortint sisè, ha ocupat la segona posició.

 

Wickens ha fet una gran estrategia fent la segona parada molt aviat i això l'ha fet pujar fins al tercer graó del podi, acompanyat per Paffet en primer i Rockenfeler segon.

Vietoris que ha sortit primer ha acabat quart seguit de Green i de Juncadella que ha fet un molt bon paper protagonitzant una gran remontada, pel que fa al líder del mundial Spengler, ha acabat setè.

—————

Retorna