We don't miss anything!


Cursa d'infart que finalment s'ha adjudicat Salom

2013-08-25 15:25

S'ha vist una de les curses més igualades del campionat, els cinc primers pilots han format un grup molt junt durant tota la cursa. Finalment, Salom ha estat el més astut i a l'última volta ha marcat un gran canvi de ritme, que l'ha fet guanyar la cursa.

Per: Gerard Rius

La sortida ha estat neta, hi ha hagut avançaments a les posicions capdavanteres, Rins que sortia des de la pole, ha vist com Salom i Viñales l'han avançatfent-lo ocupar la tercera posició.

Salom, sortia cinquè i gràcies a un bon inici, amb molta velocitat s'ha pogut col·locar líder, però tot això ha durat molt poc, s'han vist molts avançaments al grup capdavanter, en el qual els pilots es separaven per poques centèsimes.

Aquest grup es formava pel lider del mundial Salom, per Màrquez, Viñales, Folger i Rins, els principals candidats a endur-se el mundial.

Isaac Viñales, ha hagut d'abandonar per un problema mecànic, tot això havent passat el primer revolt.

Principalment, la cursa la ha dominat Rins, el guanyador de la cursa anterior, però no s'ha pogut escapar degut a l'alt ritme del grup, tot i així ha marcat alguna volta ràpida.

Aquesta cursa ha estat important de cara al mundial, pels perseguidors de Salom, Viñales, tenia nou punts menys, Rins, setze menys.

Degut a les característiques del circuit, escapar-se era difícil, el grup capdavanter s'ha mantingut des de l'inici fins al final de la cursa, sense que cap pilot es pogués escapar. Es veia una lleugera superioritat de l'equip Estrella Galicia, que marcava un ritme poc superior al dels rivals tot i així no es podia distanciar.

La cursa ha estat molt oberta, no es veia gens clar qui seria el guanyador, i ha hagut molta igualtat amb avançaments discrets a les primeres posicions. Ningú s'ha pogut escapar, ha guayat el que millor ha pilotat dins el grup que ha estat Salom mostrant un pilotatge molt agressiu i intel·ligent, a falta de quatre voltes, ha passat de ser el quart classificat a ser el primer, superant als seus rivals.

Definitivament ha estat una cursa d'infart, amb una última volta impressionant i imprevisible.

El final ha estat injust pels pilots d'Estrella Galícia, que a l'últim revolt s'han vist superats per Folger que ha fet un bon atac superant a Rins i Màrquez.

Finalment el podi l'ha ocupat en primera posició Salom, segon Viñales i tercer Folger. Quart i cinquè han estat Rins i Màrquez.

—————

Retorna