We don't miss anything!


Cursa de Veterans a Moto2 (Declaracions)

2014-03-23 22:43

El podi format per “Tito” Rabat, Takaaki Nakagami i Mika Kallio, mostra que la cursa d’avui ha estat realment dura i que només els més experimentats sabien com anar al límit. Així ho demostra el podi. Per tant, és moment de veure les valoracions dels tres victoriosos.

Per: Arnau Viñals Vendrell

1r Classificat, Esteve “Tito” Rabat: “Hem començat molt bé però cap al final, les coses no han estat tant fàcils. En Nakagami ha acabat molt bé la cursa però necessitem treballar per a les properes curses, les sortides i és clar, els finals de cursa.”

 

2n Classificat, Takaaki Nakagami: “He donat el millor de mi i, a l’última volta abans de la bandera de quadres, he provat d’empènyer i de reduir les distàncies però ha estat realment difícil. Però de totes maneres, això és una sorpresa per a nosaltres, la segona posició. Perquè el conjunt del cap de setmana no ha estat massa bo, i en especial ahir. Després de la classificació vam haver de fer un gran canvi en la configuració de la moto, però finalment hem aconseguit la segona posició i això és un bon inici de temporada. Per tant, ho tornarem a provar el proper cop a Texas.”

 

3er Classificat, Mika Kallio: “Quan ets ala pista no notes el dolor, però està clar que amb l’estrès pots notar una mica de dolor. És interessant acabar al podi i per suposat podria haver estat primer o segon perquè durant la cursa em lluitat allà. Però al final, han començat a empènyer dues dècimes per volta, jo una, podia seguir amb aquest ritme però s’han escapat. Especialment en les últimes 2-3 voltes on el pneumàtic posterior m’ha  donat complicacions per mantenir-me a la pista. No he accelerat al màxim durant l’última volta perquè havia vist que no hi havia cap risc a prendre, era massa proper a un accident. Així que crec que és millor quedar-se amb els punts de la tercera posició.”

 

—————

Retorna