We don't miss anything!


Lewis Hamilton s’acomiada de McLaren amb una pole

2012-11-24 18:09

Escrit per Sergi Ruiz Serret (@sergyrs13)

 

Parafrasejant la cançó del grup britànic Kean, aquest és l’últim cop que diré aquestes paraules: Lewis Hamilton aconsegueix la pole position del GP de Brasil amb McLaren.

 

El britànic, gràcies un magnífic 1:12.458, sortirà demà des de la primera posició de l’engraellat. Al seu costat tindrà el seu company d’equip, Jenson Button, i tots dos intentaran aconseguir el segon lloc del Mundial de Constructors. Recordem que ara mateix aquest segon lloc l’ocupa Ferrari amb 14 punts d’avantatge amb l’escuderia de Woking.

 

El tercer millor temps l’ha marcat Mark Webber, que també tindrà al seu costat el seu company d’equip, Sebastian Vettel. Webber en la roda de premsa ha reconegut que demà mirarà per ell i li és igual qui tingui demà al costat, però de ben segur que a l’australià li ordenaran que es deixi avançar per Vettel, ja que l’alemany es juga demà aconseguir el 3r Mundial de Pilots.

 

Qui també es juga aconseguir el 3r Mundial de Pilots és Fernando Alonso. L’asturià ha marcat el 8è millor temps i, a menys que demà succeeixi un miracle, tornarà a ser subcampió del món de Fórmula 1.

 

Massa i les conspiracions

 

Més endavant a quedat el seu company d’equip, Felipe Massa, que arrencarà des de la 5ª posició. Aquest fet ha provocat que comencin a circular diversos rumors pel paddock del circuit José Carlos Pace. Un d’aquests rumors fa referència a la situació viscuda al passat GP dels EEUU, on Ferrari va trencar el precinte de la caixa de canvis, provocant una sanció sobre el pilot paulista per fer-li guanyar un lloc a Fernando Alonso. L’altra rumor que circula és que Massa podria tenir un petit accident amb Sebastian Vettel, fent abandonar l’alemany i augmentant les possibilitats de victòria d’Alonso.

 

HRT

 

Mala classificació per Pedro Martínez de la Rosa que ha quedat últim, per darrera del seu company d’equip que ha quedat penúltim, en el que podria ser l’última sessió d’entrenaments del català amb HRT.

 

Incidents

 

De la Rosa també ha patit un petit xoc amb Romain Grosjean quan tots dos intentaven fer una volta ràpida. Aquest  incident ha provocat que el francès no hagi pogut superat la primera sessió de qualificació i demà hagi de sortir 18è.

 

L’hora dels adéus

 

Per diversos pilots aquest també ha estat l’última sessió d’entrenaments oficials de la seva carrera. Per exemple Michael Schumacher.

 

Declaracions

 

Fernando Alonso: "Estic content amb les voltes de la Q3 i amb una posició habitual al voltant del vuité. Ara s'ha de remontar un altre cop demà, i lluitar fins la bandera de quadres."

 

Heikki Kovalainen: "El començament de la classificació ha sigut bastant díficil, ja que, hi havia una mica d'aigua a la pista a les primeres voltes i ha hagut menys adherència que els tercer entrenaments lliures. Potser hem tingut opció d'entrar a la Q2, però podem estar realment satisfets de la manera que hem acabat. A l'última volta he comès un parell d'errors, però a part d'això, he donat el màxim del cotxe."

—————

Retorna