We don't miss anything!


Cougnaud guanya i Jones és campió de les European F3 Open

2013-11-10 22:34

Ed Jones a completat una setmana quasi perfecte al Circuit de Catalunya, on dissabte va guanyar la cursa 1 i avui diumenge, només li ha calgut només la 5a posició per coronar-se campió d'aquesta categoria.

Per: Andreu Rius i Riu

El pilot nascut a Dubai i de 18 anys, Edward Jones, s'ha convertit en el campió de la categoria, desprès d'una última cursa tensa, al Circuit de Catalunya.

La cursa ha començat molt bé per Jones, que tenia la pole, i fent una bona sortida ha pogut conservar la primera posició durant un parell de voltes. Poc després, el jove pilot, ha disminuït el ritme i al final Alexander Cougnaud (RP Motorsport) a pres el liderat de la cursa avançant-lo.

Els problemes que tenia Edward Jones, han semblat ser mecànics, al veure una caiguda en picat del seu ritme de cursa. Això el va fer caure fins la 5a posició, que ha sigut la final. Aquest resultat, ha sigut del tot suficient per que és convertís amb campió, independentment del que fes el seu màxim rival, Sandy Stuvik, que finalment ha quedat amb segona posició a la classificació del campionat de pilots.

Respecte Cougnaud; Ell ha aprofitat els problemes mecànics del campió per adjudicar-se la seva primera victòria a l'Open de F3, superant al seu compatriota Sandy Stuvik amb 3 segons d'avantatge. Santiago Urrutia, ha sigut 3er completant el podi seguit de prop pel canadenc Nelson Mason.

Cal dir que el pilot de Tailàndia Stuvik, ha recollit més punts que Jones durant tota la temporada, i això farà que s'acabi de decidir per qui serà el títol als despatxos del directors de cursa

Cal dir que després d'haver perdut les primeres rondes a causa d'una cursa de la Eurocup Formula Renault 2.0 en que també ha sigut pilot aquesta temporada.

 

 

—————

Retorna