We don't miss anything!


Costa a l'atac

2012-10-19 20:56

 

El líder Albert Costa (Oregon Team) ha fet el millor temps amb pluja al lliures del matí. El català també ha impressionar en condicions de sec a la tarda, tot i que el seu company d'equip Kevin Gilardoni (Oregon Team) ha sigut qui ha marcar el millor temps del dia. 

Albert Costa ha encapçalat la sessió del matí, marcant la volta ràpida al principi i després millorant-la en tres ocasions, acabant la sessió al capdavant amb un temps de 2:13.966.

Darrere seu Kelvin Snoeks, company de Bas Schotrost ha acabat segon.

A la tarda tot va canviar, la pista ja estava seca, i Snoeks ho ha aprofitat per liderar bona part de la sessió. A l'últim quart d'hora, però, l'holandès va ser eclipsat per Niccolo Nalio, primer i després per Fabien Thuner.

Albert Costa ha acabat segon. Un costa que feia el millor temps amb 2 segons de distànica en el primer i segon sector, ha fet que a l'últim sector, problemes de pilotatge i oli a la pista "només l'han fet quedar segon.

Albert Costa: "Les coses han sortit perfectament amb la pluja d'aquest matí. M'encanta aquest circuit i m'encanta la pluja. He intentat un parell de coses diferents a l'inici de la sessió de la tarda, per això estava tan lluny  dels primers."

—————

Retorna