We don't miss anything!


Cortese podria passar per el quiròfan després de Sachsenring

2013-07-10 21:14

El pilot de l'equip Dynavolt Intact GP valora si operar-se per solucionar el síndrome compartimental que pateix a l'avantbraç dret, però diu que abans disputarà la cursa d'aquest cap de setmana a Alemanya.

per: Albert Llovera Reig

Sandro Cortese va ser examinat durant els darrers dies per el Dr Xavier Mir, de l'Institut Universitari Quirón Dexeus de Barcelona, que ha apreciat que el pilot alemany pateix de síndrome compartimental (engarrotament muscular) a l'avantbraç dret. Cortese aprofitarà ,probablement, l'aturada que faran els pilots de Moto2 i Moto3 després del seu Gran Premi de casa, per sotmetres a una operació que tindria data el proper 16 de juliol.


"Tenia dolor i en Assen em vaig sentir al límit ... vaig decidir consultar un especialista. El Dr Mir és el metge que millor entén les exigències d'aquest esport. Ell em va recomanar la cirurgia, però mai m'han operat i estic una mica indecís. Però si no puc recuperar-me per altres vies, la intervenció serà inevitable ".

"Reservem la data de 16 de juliol, però vull prendre una decisió abans de córrer a Sachsenring. Ara mateix estic fent fisioteràpia i ultrasons, per intentar recuperar-me. Sóc optimista de cara a la meva carrera de casa i espero que tot surti bé".

—————

Retorna