Cortese el més ràpid del FP3 amb diferències mínimes

2014-03-21 18:48

El campió del món de Moto3 el 2012, Sandro Cortese ha aconseguir ésser el més ràpid durant la tercera i última sessió de lliures del Gran Premi de Qatar de Moto2 disputat al circuit internacional de Losail.

Per: Arnau Viñals Vendrell

Semblant a les anteriors sessions de lliures, Nakagami ha començat la sessió al capdavant de la sessió, seguit de Cortese i Lowes, demostrant una bona progressió respecte ahir.

 

El top 3 es feia cada vegada més estret en quant a distàncies, Agerter es col·locava tercer a meitat de sessió a només 44 mil·lèsimes del japonès que, perdria la posició en favor d’Esteve “Tito” Rabat. El de Marc VDS Racing patiria un ensurt poc després en sortir-se de pista al revolt 14.

 

Rabat seguia millorant, seguit de molt a prop de Sandro Cortese, campió de Moto3 el 2012. Precisament, els nous pilots de Moto3 estaven fent un bon paper, però qui més ben situat estava era el britànic Sam Lowes. Lowes s’ha mostrat molt constant entre les posicions número 7-15. Fent un paper semblant es trobava Viñales i Salom, aquest últim amb més problemes d’adaptació.

 

Amb la bandera de quadres onejant al circuit, els pilots de Moto2 ens han mostrat un increïble esperit de classificació, amb un Cortese que li ha arravatat el lideratge de Rabat que no ha pogut fer més que la tercera posició en veure’s superat per Aegerter. Destacar el paper també de Maverick Viñales que venia molt fort en els sectors 2 i 3 però que finalment ha acabat quart a només 1 dècima de l’alemany. D’aquesta manera ja poden imaginar la rivalitat actual de la categoria i les mínimes diferències entre els pilots.

 

Resultats Top 15: Cortese, Aegerter, Rabat, Viñales, Nakagami, Luthi, Simeon, Zarco, Pasini, Kallio, Folger, Lowes, Terol, Cardus i Jordi Torres tanca el top 15.