We don't miss anything!


Conor Daly es queda a Venezuela GP Lazarus pel que resta de temporada

2014-05-05 14:52

Conor Daly ha estat confirmat aquest matí com a pilot de Venezuela GP Lazarus fins el final de la temporada 2014 de les GP2 Series. Daly ja havia disputat la primera prova amb el mateix equip.

Per: Guillem González Vela

Conor Daly serà el company de fileres del francès Nathanaël Berthon, si no és que hi ha cap contratemps, durant aquesta temporada de les GP2 Series.

La confirmació que estava al caure, ja que el pilot estatunidenc ja va disputar la primera prova de les GP2 Series, ara fa un mes al circuit de Sakhir. Tot i la retirada a la segona cursa, la seva desena posició a la primera i haver superat el seu company a la sessió classificatòria vàren ser suficients deixar els membres de l’equip bocabadats i poder reblar el clau per fer-se amb el volant.

Daly, de 24 anys, va arribar a les GP3 Series l’any 2011 després de passar per diferents competicions americanes incloent-hi les Indy Lights. El 2012 va ser sisè a la GP3 i va tenir l’oportunitat de conduir el Force India de Fórmula 1 als testos de joves pilots. Després del tercer lloc de l’any passat a la GP3, arriba a la GP2 amb forces per aquesta temporada.

A  la nota de premsa oficial de l’equip, Nicolò Gaglian, director de Venezuela GP Lazarus expressa la seva satisfacció pel nou fitxatge mentre el pilot declara: “Ha estat un llarg hivern per la incertesa sobre el meu futur, però estic compromès amb meu camí cap a la Fórmula 1. La GP2 és on vull estar ara mateix i l’escuderia Lazarus té un equip genial. Hem après un munt aquesta temporada i tenim molta feina a fer, però ho daré tot per ajudar l’equip a assolir bons resultats.” 

 

—————

Retorna