We don't miss anything!


Comença el Wrooom 2013 amb Ferrari al cap davant

2013-01-15 02:46

@cristianjrF1

 

Avui lloc l'inici de "Wrooom", el Press Ski Meeting organitzat per Philip Morris International. Que tenen lloc a les pistes de Madonna di Campiglio, aquest és el 23è que marca l'inici simbòlic de les temporades de la Fórmula 1 i MotoGP  en el magnífic teló de fons de les muntanyes Dolomites, a la regió de Trentino.

Com de costum, el sopar de benvinguda tindrà lloc aquesta nit al Salone Hofer com els mitjans de comunicació internacionals són rebuts pels pilots de carrera Scuderia Ferrari, juntament amb els seus col · legues de l'equip Ducati. Per a la Scuderia de Maranello la primera reunió amb la premsa especialitzada es durà a terme el dimecres, ja que el director de l'equip, Stefano Domenicali, contestaa a les preguntes dels periodistes, mentre que dijous serà el torn de Fernando Alonso i Felipe Massa .

El brasiler ha participat en aquest esdeveniment en innombrables ocasions, mentre que serà la quarta participació d'Alonso i s'unirà a ells Marc Gené, l'espanyol que treballa en el màrqueting esportiu i activitats relacionades amb els clients Prancing Horse. Divendres, els homes de Ferrari acompanyats pels seus col · legues de dues rodes de Ducati participaran a la cursa de karts al llac congelat, que proporciona el final

—————

Retorna