We don't miss anything!


Coletti torna al davant després de 5 curses

2013-08-23 12:35

Millor temps per Coletti (Rapax) en els lliures de la GP2 Series al circuit d’Spa-Francorchamps, Bèlgica.

per: Arnau Viñals Vendrell

Una sessió de lliures de GP2 de 30 minuts que com sempre els pilots han patit molt problemes de trànsit tot i la llargària del traçat de belga. Als primers 10 minuts Robin Frijns era el líder dels lliures després de tornar a la GP2 en substitució del seu excompany d’equip al mateix equip Hilmer, Jon Lancaster.

Les condicions de pista, molt delicades, amb un carril sec a algunes zones del circuit i aigua acumulada als revolts lents, ha provocat algunes virolles per part dels pilots en aquest tipus de revolt. Uns pilots que duien, tots, els pneumàtics durs.

A només 3 minuts restants de sessió, Stefano Coletti el líder del campionat de l’equip RAPAX, s’ha col·locat a la primera posició i no l’ha deixat fins el final de la sessió. Un final de sessió on Stephane Richelmi ha patit una virolla al revolt d’entrada a meta, al revolt anomenat Bus Stop.

Aquests han estat els resultats finals: Coletti, Calado, Leimer, Dillmann, Frijns, Quaife-Hobbs, Richelmi, Ericsson, Leal, Berthon, Rossi, Nasr, Bird, Canamasas, Evans, Cecotto, Clos, Ghirelli, Binder, De Jong, Palmer, Trummer, Abt, Rosenzweig.

—————

Retorna