We don't miss anything!


Coletti s'afirma a la Cursa 2

2013-03-24 12:15

El pilot de Rapax guanya la cursa de diumenge al circuit internacional de Sepang.

per: Roger Barnils i Arnau Viñals

Stefano Coletti es va emportar una victòria de bandera a la carrera d'aquest matí al Sprint al circuit internacional de Sepang  i compensava la decepció d'ahir. El pilot monegasc va tenir un començament impressionant des de la sisena posició de reclamar al capdavant, després es va mantenir a ratlla a Felip Nasr en creuar la línia de meta per davant vuit dècimes de l'brasiler. Mitch Evans va anotar un podi en el seu primer cap de setmana la cursa de GP2 amb el tercer lloc.

 

Stéphane Richelmi fet una bona sortida des de la pole inversa, però no tan bo com Felipe Nasr i Mitch Evans que tant va atacar el conductor monegasc a l'entrada del revolt 1. Coletti tenia la seva pròpia agenda però: ell va tenir un començament enlluernador de la sisena i es va obrir pas per l'exterior de la corba 1 per prendre la iniciativa. Immediatament va baixar el cap i va tractar de construir la major quantitat d'un espai com sigui possible. Darrere seu, Nasr s'havia desfet de Richelmi i va començar a donar caça al líder. Per desgràcia per a l'home Carlin, Coletti va aconseguir una bretxa dos segons i es va quedar en el control del seu ritme i la degradació dels pneumàtics.

 

No hi va haver més drama més avall en el camp com un lent començament de James Calado el va enderrocar al mig del pilot, amb poc espai per maniobrar. El britànic va xocar amb la roda del darrere Fabio Leimer, que el va enviar estavellant-se contra Julian Leal i Sam Bird. Leimer podria continuar, però els altres tres es va retirar abans d'hora.

 

Com Coletti va mantenir el control de les actuacions amb Nasr al remolc, Richelmi començar a lluitar en els seus pneumàtics i va començar a sentir la pressió d'un ràpid Evans. A falta de sis voltes per al final, l'home DAMS tancar als seus pneumàtics i va córrer massa ampli que permet el neozelandès per reclamar tercer en l'últim revolt a la volta 16. Les etapes finals de la carrera va veure encara més baixes entre els vuit primers: Leimer que s'estava executant en el sisè també va tenir un gran moment i va sortir al revolt 11 i es va retirar dels punts.

 

No hi va haver tal drama en la part davantera com Coletti perfectament manejat la seva carrera i els pneumàtics fins a la bandera a quadres, gaudint tercera victòria GP2 i prenent la iniciativa en la classificació de pilots. Darrere de Nasr i Evans, Richelmi retingut quart per davant de Johnny Cecotto, Trummer Simon, el principiant Conor Daly i Quadern de Rene.

 

A la classificació de pilots, Coletti és líder amb 36 punts d'avantatge sobre Leimer. Nasr és tercer amb 24 punts amb el quart Calado en 18 punts. Ronda 2 de la GP2 Series tindrà lloc d'aquí a quatre setmanes en el Circuit Inte

—————

Retorna