We don't miss anything!

Coletti, guanya per la mínima

2013-05-12 11:48

La cursa ha començat més tranquil·la, que no pas ahir, els pilots, a diferencia d'ahir no han sortit tan esbojarrats, fent que ningú hagués d'abandonar. Coletti, es posava en primera posició seguit de Cecotto i Frijins. Cal destacar la pobra sortida de Ceccon que sortia segon hi ha anat a parar a la setena posició.

per: Andreu Rius

A la segona volta, més enrere Leimer passava Evans aconseguint la onzena posició. Tom Dillman és salvava d'un accident segur. La resta ha quedat igual.

Uns minuts més tard Ceccon passava a Rossi guanyant la sisena posició.

Ja a la volta 6, Coletti controla bé a Frijns, concretament a 2,2 segons. En Daniel Abt, va un avançament espectacular sobre Lancaster i aconsegueix la novena posició.

La cursa era molt rodada, els pilots anaven molt ràpid, Coletti treia ja 4 segons i mig al segon classificat.

A la volta 14 Dillman feia la volta ràpida de la cursa, 1:33:337. Malauradament, el desgast dels pneumàtics és va notar, just després va anar a visitar el box, quan va sortir, és va col·locar ultim.

Unes voltes després, es mantenia un lluita, entre Ceccoto Palmer i Rossi. Tot per aconseguir la quarta posició.

Els pilots, comencen a patir, el desgast dels pneumàtics és fa evident.

Jake Rosenzweig quedava penalitzat a l'equador de la cursa per provocar una col·lisió sense conseqüències.

Faltava poca estona perquè s'acabes el gran premi, i els pilots estaven enganxats, uns amb altres, s'intentaven avançar per aconseguir sumar uns punts que els hi anirien bé de cara al futur.

Quan quedaven ja 5 voltes Frijns perseguia de valent a Coletti per intentar sumar la segona victorià del cap de setmana, sense resultat però.

A les últimes 3 voltes els pilots és disposaven a avançar els seus compatriotes, però els pneumàtics s'han fet veure, i això ha portat moltes clavades de frens.

Faltava una volta per a la conclusió, i aquesta cursa s'ha tornat “boja”, els pilots anaven al límit, volien fer avançaments impossibles, provocant, sortides de pista, més i més clavades de frens.

Així doncs, la primera posició ha estat per Coletti, en segona posició hi havia Frijns i amb tercera posició si ha posat Nasr.

La pròxima cita serà del 23 al 25 de maig al circuit urbà de Mònaco.