We don't miss anything!


Clos, Teixeira i Ghirelli entren a la GP2, Frijns, Crestani i Ceccon se’n van

2013-07-25 10:47

Molts canvis de pilots hi ha aquest cap de setmana a la GP2 Series que afecten a quatre equips concretament, Trident Racing, Hilmer Motorsport, Venezuela GP Lazarus i MP Motorsport.

Per: Arnau Viñals Vendrell

A Trident, el portuguès Ricardo Teixeira torna a la GP2 Series en substitució de Kevin Ceccon. Un Kevin Ceccon, que va aconseguir un podi a Mònaco i que actualment està quinzè en el campionat amb 28, és estrany doncs que Trident hagi prescindit d’ell, tenint en compte que el seu company d’equip, Nathanaël Berthon no ha puntuat encara. Per tant el perquè d’aquest canvi no es sap, però segurament és per tema de diners.

En canvi a Hilmer, Adrian Quaife-Hobbs es canvia d’equip. El pilot anglès que durant tota la temporada ha participat amb l’equip MP Motorsport, ara substituirà a Robin Frijns a l’equip alemany. Un Robin Frijns que ha deixat clar el perquè no correrà aquest cap de setmana “No hi ha diners, no hi ha curses”. Un Frijns que va novè al campionat tot i no haver disputat 4 curses, el holandès va fer-se amb una victòria i un podi al circuit de Catalunya però no va tornar a puntuar fins 5 curses després a alemanya, i potser aquest també podria ser algun motiu.

A Venezuela GP Lazarus, el lloc que tenia inicialment Kevin Giovesi i que després va ocupar Fabrizio Crestani, ara el tornarà a ocupar un italià que debutarà a la categoria, es tracta de Vittorio Ghirelli que està realitzant una molt bona temporada a l’AutoGP.

I finalment la millor notícia ens l’emportem amb l’equip MP Motorsport que acull a un català que portava molts mesos sense competir, es tracta de Dani Clos que amb la desaparició de l’equip HRT de fórmula 1 va veure com la seva carrera esportiva s’anava anorreïs, però aquest cop ha estat cridat per MP Motorsport per substituir a Adrian Quaife-Hobbs que s’ha anat a Hilmer Motorsport tal i com hem dit anteriorment.

—————

Retorna