Cinquenes 3 Hores Derbi Variant de Santa Eulàlia de Ronçana, una edició de rècord

2013-07-05 07:59

Aquest diumenge 7 de juliol tindran lloc a Santa Eulàlia de Ronçana les Venes 3HDV (3 Hores de resistència en Derbi Variant) que contaran amb pilots de renom com Oriol Mena campió del món en la categoria EJ el 2009 i guanyador del Junior Trophy als Sis Dies Internacionals d'Enduro, com a integrant de l'equip estatal, els anys 2007, 2009 i 2010; o Ruben Luengo, recent campió absolut de la segona edició de les 50MX Euronations i vencedor de les XXXII 24Hores internacionals de resistència en ciclomotors de la Vall del Tenes amb l'equip Taller Pelayo.

A més en aquesta cinquena edició és batrà el record de participants, amb una 70ena d'equips inscrits i més de 190 pilots, fet que ha obligat a variar el traçat del circuit i a allargar-ne el recorregut. A més el circuit, situat al costat del Pavelló municipal, aquest any contarà amb un servei de bar, i una zona de pícnic on el públic podrà gaudir d'aquesta petita festa del motor acompanyant-la amb un bon àpat decarn a la brasa.

 

Copa Derbi Variant

A causa del fort augment de l'afició en aquests darrers anys per les carreres de DV a la nostra comarca, els municipis de l'Ametlla del Vallès, Santa Eulàlia de Ronçana, Les Franqueses del Vallès, Bigues i Riells i Dosrius s'han unit per crear un Campionat que molta gent estava esperant.

Aquests municipis s'han agrupat per crear la Copa Derbi Variant que enguany constarà de cinc carreres. Per la seguretat i tranquil·litat dels pilots , públic i organitzadors s'ha decidit fer el campionat sota la protecció de la Federació Catalana de Motociclisme (FCM). Per poder participar cal disposar de la llicència Federativa Catalana , la Social o la vàlida per un dia