Christian Horner reconeix que les ultimes millores al RB8 no van beneficiar a Mark Webber

2013-01-05 12:28

Escrit per: Cristian Jimenez Ruiz / Twitter: @cristianjrF1

 

Christian Horner, cap del equip Red Bull ha fet unes declaracions on deixa ben clar que les ultimes millores introduïdes al RB8 no van beneficiar a Marck Webber tant com ho van fer en el cas del seu company d'equip Sebastian Vettel.

Recordem que l'inici de mundial dels Red Bull no va ser gaire bo, dons el McLaren eren clarament superiors a quan a rendiment pur del cotxe, però errors en estratègies, pits stop i fiabilitat McLaren no va poder rentavilitzar aquesta superioritat i Red Bull no es va allunyar gaire. Recordem també que l'inici de mundial que va protagonitzar Marck Webber va ser bastant millor que el del seu company d'equip Sebasttian Vettel, Vettel va aconseguir guanyar a Bahrein i Webber a Mònaco i Silverstone.

Va ser després de Silverstone quan les coses van canviar per a Webber inexplicablement i va començar a anar-se desdibuixant del mundial un mundial on Webber anava 10p. per sobre de Vettel després de la cursa de Silverstone, la causa d’això segons Horner, les millores a les que Webber no es va poder adaptar.

"Certament, Seb va poder treure molt més partit a les millores que Mark. Van semblar complir els seus requisits, mentre que Mark mai va estar còmode. Encara així, va aconseguir la 'pole a Corea, una bona posició de sortida a Abu Dhabi (primera fila) i classificar per davant de Seb al Brasil''.

"Al principi d'any, amb les evolucions prèvies a Melbourne, Sebastian no va estar completament còmode, però tot i així va aconseguir acumular bons punts, de manera que quan va aconseguir el rendiment al cotxe, va poder treure profit".