We don't miss anything!


Cecotto guanya gràcies al risc

2012-07-25 11:10

Escrit per: Arnau Viñals - Hockenheim, Alemanya

Jonny Ceccoto ha guanyat la primera cursa de la GP2, disputada al circuit de Hockenheimring en que el veneçolà ha sigut un dels únics juntament amb Richelmi que han sortit amb els pneumàtics de sec. Això l'ha fet patir al principi, però quan s'ha assecat la pista ha fet 5 avançaments amb una volta, (la majoria per fora), i els quips han vist que havien de fer parar als seus pilots, i tots s'han aturat de cop. 

En segona posició ha quedat Leimer que ha fet un increible duel a la primera volta amb Melker i Van der Garde.

Tercer, Richelmi amb l'equip Trident que també ha sortit amb "slicks", ha hagut de remontar una posició a la soritda de box, i per tant ha hagut de avançar a Nasr que ha sigut quart. Cinqué ha sigut Van der Garde que sortia des de la pole.

Pel que fa als liders del mundial, Razia s'ha defensat molt bé dels atacs de Calado que ha sigut vuité, i Valsecchi que ha tingut un gran ritme quan anava amb pneumàtics de sec, ha remontat però finalment no ha pogut mantenir la vuitena posició que havia remontat, a causa de sortides de pista.

Pel que fa al català Sergi Canamases que debutava a aquesta competició, ha sigut una cursa dura per a ell que només ha pogut finalizar vint-i -quatré, tot i que havia de sortir dotzé però finalment ha sortit des del box i això l'ha perjudicat.

Declaracions:

Jonny Ceccoto: "Ha sigut increible, ncreible, quan estava a la volta d'escalfament era molt díficil anar amb els slicks, l'equip ha decidt que haviam de continuar i ha sigut sorprenent quan m'he ficat primer i he tingut tota la distànic aper correr sol. L'equip que m'ha dit que apretès i aquí estic."

—————

Retorna


La cursa: