We don't miss anything!


Calado és el més ràpid en el segon dia sota la pluja a Barcelona

2013-03-06 17:35

per: Ramon López Garrido

 

Segon dia de test de pretemporada pels equips de GP2  al Circuit de Catalunya, novament protagonitzat per la pluja. Al contrari que ahir, però, el sol no ha aparegut sobre el traçat català fins que la sessió ja havia finalitzat.

Al matí, James Calado (ART) ha estat el més ràpid amb un temps semblant al que va marcar ahir també sobre la pluja (1:50.218), seguit per Felipe Nasr (Carlin), Adrian Quaife-Hobbs (MP Motorsport), Rene Binder (Venezuela GP Lazarus) i Daniel Abt (ART).

A la tarda pocs pilots han pogut millorar el seu registre del matí. El més ràpid ha estat Johnny Cecotto (Arden) amb un 1:52.781, mig segon pitjor que el seu temps del matí. Darrera d’ell han quedat Nasr (Carlin), Kevin Giovessi (Venezuela GP Lazarus), Quaife-Hobbs (MP Motorsport) i Simon Trummer (Rapax).

La sessió d’avui no ha estat lliure de problemes, ja que hi ha hagut dues banderes vermelles al matí provocades per Cecotto i Abt i dues a la tarda en sortir-se de pista Giovessi i Abt novament.

Demà serà l’últim dia que els equips i pilots de la GP2 tindran per fer les últimes proves abans de l’inici de la temporada 2013. Formula Ràpida serà a peu de pista per explicar-vos-ho!

—————

Retorna