Van Der Garde confirmat pilot titular a Caterham

2013-02-01 22:48

Escrit per: Cristian Jimenez Ruiz / Twitter: @cristianjrF1

Giedo van der Garde confirmed as race driver

Caterham F1 Team ha confirmat avui que Giedo van der Garde, provador de al l'equip 2012, ha estat ascendit a un lloc de carrera de temps complet, completant l'equip 2013 alineació de pilots al costat de Charles Pic.
La F1 és el pas natural per al pilot holandès després d'haver passat 2012 competint amb Racing Caterham a la GP2 Sèries, que combina la seva temporada de GP2, en què va anotar sis podis i dues victòries, amb sis FP1 sortides per a la F1 equip.
 

Cyril Abiteboul, director de l'equip, l'equip de Caterham F1:. "Tothom a l'equip està encantat de que per fi podem confirmar que Giedo correrà per nosaltres en el Campionat del 2013 FIA Formula One World ha estat part de la nostra família des de principis de 2012, quan es va unir al nostre equip de GP2 i va ser designat com a pilot de reserva de l'equip de F1. Ell es va defensar molt bé, tant en la seva temporada de GP2 i les seves sessions de sis FP1, millorant progressivament el seu ritme francament, la retroalimentació tècnica i la seva relació amb els seus enginyers i mecànics, el que ens la justificació clara per promoure ell a la F1.
''Aquest és el següent pas natural per Giedo amb el nostre equip. Seguim creixent com a equip i tenim el compromís de donar als joves talents a través de la indústria dels esports de motor l'oportunitat de créixer amb nosaltres i aquesta és l'oportunitat de Giedo per demostrar que es mereix el seu lloc en el nivell més alt de l'automobilisme mundial. Ell i Charles han estat companys d'equip abans, així que és una excel · lent opció per associar Charles en el que serà una temporada molt interessant. Tots estem desitjant veure Giedo continuar progressant com ell pren en l'últim desafiament de la F1. "

 

Giedo van der Garde: "Estic absolutament encantat de confirmar que estaré competint en el Campionat del Món de F1 2013 amb Caterham F1 Team Vull agrair a Cyril, Tony Fernandes, McGregor i tots els que han treballat tan dur per fer que això passi ..

''Jo sé que estic llest per fer el salt a la F1 i tota la feina que he fet durant tota la meva carrera, i especialment en l'últim any amb aquest equip, m'ha portat al meu objectiu final. Al llarg de 2012 vaig tenir l'oportunitat d'integrar plenament a mi mateix en l'equip, tant a través de les sessions de FP1 em vaig trobar en una sèrie de pistes que llavors eren noves per a mi, i com a pilot de reserva, totalment integrat amb l'equip durant tota la temporada.

"Ara puc seguir aprenent al més alt nivell de l'automobilisme i demostrar que estic llest per a la F1. No puc esperar per començar a treballar."