We don't miss anything!


Sainz Jr. correrà el final de temporada a les World Series

2013-09-05 15:44

S'ha confirmat que Carlos Sainz Jr. actual pilot de GP3 amb l'equip MW Arden, tornarà a competir en les World Series by Renault 3.5 amb l'equip Zeta Corse en el qual ja va correr en les curses de Monaco i Spa.

Escrit per: Eric Calduch

Ahir a la tarda es va confirmar el retorn del pilot madrileny a les World Series, on ja ha corregut dos curses aquest any. Sainz combinarà GP3 i WSR fins que acabi l'actual temporada. A les 3.5 correrà amb l'equip Zeta Corse amb el qual va correr a Spa i Monaco, i tenint de company a William Buller. El seu monoplaça com a novetat lluïrà el decorat de Red Bull, cosa que no va fer anteriorment, i es que al ser del Red Bull Junior Team han volgut ajudar-li a pagar el retorn a aquesta competició, uns diners que no els hi van donar en el seu debut aquí.

Com deia, Sainz va disputar les curses de Monaco i Spa. En la primera va acabar sisè amb problemes de frens i a Belgica no va acabar cap de les dues curses del cap de setmana. Ara si res canvia, Carlos correrà les tres curses de final de temporada que es disputen al Hungaroring, Paul Ricard i Montmeló on s'enfrontarà entre altres, amb un altre pilot del Red Bull Junior Team com és Antonio Felix da Costa que corre amb l'equip Arden Caterham i es un dels candidats d'anar a parar a la Formula 1 amb Toro Rosso. A més Carlos Sainz correrà les curses d'Italia aquest cap de setmana i d'Abu Dhabi el tres de novembre amb el seu actual equip de GP3, MW Arden.

Així ho anunciava Sainz Jr. des del seu Twitter: "Molt conent d'explicar-vos que correré les ultimes tres curses de les World Series amb Zeta Corse."

—————

Retorna