We don't miss anything!


Carlin pensa en la IndyCar

2013-10-15 23:59

Escrit per: Òscar Daniel

El cap de l’equip, Trevor Carlin, va viatjar fins als Estats Units per a la cita de Houston, i va dir a Autosport que la visita per veure a vells amics, però també va admetre que era un element de recerca. Carlin va explicar a Autosport que “tinc molta gent que són amics i expilots meus a la IndyCar. Treballava als Estats Units molts anys enrere, o sigui que tinc certa debilitat per aquest tipus de competició. Simplement vaig pensar en venir i veure si ha canviat res i com va la cosa.”

Preguntat per si era una visita de reconeixement, va respondre que la IndyCar “no és una meta a curt termini, però com a equip som ambiciosos, i la Formula 1 no és realista de cap manera, i estem esgotant els campionats per fer a Europa. Però també hi ha com mitja dotzena de pilots ex-Carlin a la graella de la IndyCar, i podria haver-hi uns quants més fent les coses bé aquí, si es donen les circumstancies correctes.”

Segons Autosport, Carlin va dir que qualsevol operació a la IndyCar presumiblement seria precedida per un programa a la Indy Lights (l’avantsala de la IndyCar), però seria desprès de la implantació del nou cotxe (al 2015).

—————

Retorna