Carlin, Fortec i Eurointernational no es despenjen i van també a la caça pel títol

2013-07-03 18:37

Com vam explicar, el campionat de la F3, ja ha arribat a la meitat i és hora de balanços. Aquest cop ens fixem amb 3 equips que tenen els seus respectius pilots.

per: Andreu Rius i Riu

Amb una victòria, un segon i un tercer lloc a la temporada, Harry Tincknell (Carlin) ocupa el quart lloc de la classificació, just darrere del quart classificat, Alex Lynn (Prema Powerteam).

Just després, si mirem la taula , hi trobem també Tom Blomqvist (Eurointernational), Félix Serrarlles (Fortec Motorsports) i Jordan King (Carlin).


 

A mitjans d'abril, el de 21 anys d'edat, Tincknell va donar al seu equip la seva primera victòria de la temporada, pel que fa als punts, en 12 curses, el britànic i 1er pilot de Carlin a la Fórmula 3 Europea, ha dut a terme un estil sòlid i això l'ha recompensat estant nomes a 3,5 punts sobre el seu compatriota,  Alex Lynn.


 

El cinquè pilot que representa els colors Carlin és Daniil Kvyat. El de Red Bull Junior va debutar a Hockenheim, cal destacar que ell és un pilot convidat sense dret a punts. No obstant això, el jove de 19 anys d'edat, de Rússia va aconseguir brillar al Red Bull Ring, amb tres pole position i dos segons llocs a les carreres.


 

Félix Serrallers (Fortec Motorsports) va resultar ser el líder de l'equip a la primera meitat de la temporada. L'Americà va impressionar en particular al circuit de Hockenheim, acabant segon dues vegades. Gràcies a haver arribat als punts set vegades, el jove de 20 anys d'edat, va disputar el campionat britànic de Fórmula 3 2012 com novell en el tercer lloci actualment ocupa la 7a posició. El seu company d'equip Josh Hill va acabar segon en la tercera de les curses de Hockenheim. En aquesta cursa, el pilot de 22 anys d'edat, fill de l'ex-campió del món de Fórmula 1 Damon Hill va impressionar en particular passant dos rivals al mateix temps amb una espectacular maniobra d'avançament. Hill, que va competir amb èxit en la Fórmula Renault 2.0, l'any passat, té 10 º lloc en la primera meitat del campionat. Mentrestant, el de 19 anys d'edat, brasiler Luis Felipe Derani (Fortec Motorsports) encara està esperant el seu primer podi. La seva millor actuació va ser a Monza amb una 5a posició.


A la tercera part de la revisió del campionat, ens centrarem amb els equips, ThreeBond, T-Sport i URD Rennsport.