We don't miss anything!


Canamasas va aconseguir els primers punts a Monza

2013-09-16 15:00

Sergio Canamasas la setmana passada va disputar el GP d'Itàlia al Circuit de Monza, un circuit legendari on ell va fer història personal, després d'aconseguir durant la primera cursa, els seus primers punts al campionat de la GP2 Series.

Per: Eric Calduch i Arnau Viñals Vendrell

Sergio Canamasas va debutar l'any passat a la GP2 Series en la primera cursa del GP d'Alemanya disputat a Hockenheim. Des d'aleshores va continuar amb l'equip Venezuela GP Lazarus fins al final de la temporada. Va disputar els Grans Premis d'Hongria, Bèlgica, Itàlia i Singapore però en cap d'ells va poder puntuar, tot i roçar els punts en alguna ocasió. Aquest any en Sergio al equip EQ8 Caterham Racing, i ha aconseguit fer grans actuacions, com a la segona cursa de Barcelona, entre altres, però va tenir mala sort en cada una d'elles i no van arribar els punts. Ja siguès pels abandonaments, l'estratègia dels pneumàtics o altres motius que l'havien privat de sumar punts. 

Durant l'anterior cap de setmana aquesta situació va ser diferent. A Monza tot va començar força malament amb un accident a la classificació que el va deixar en els darrers llocs de la graella. El dissabte a la tarda tota la mala sort de la temporada es va convertir en bona, i va fer un recital d'avançaments per ascendir al novè lloc final, punuant dos punts. Un lloc que li deixava els seus primers punts en aquesta competició, després de buscar-los duarnt tant de temps. Per el món no va ser res especial, però personalment va ser un objectiu complert i va ser molt especial per en Sergio i els seus seguidors.

Una fans, que després de la fita aconseguida a Itàlia, van anar a buscar-lo al aeroport del Prat per tal de fer-li una petita sorpresa que el pilot no s'esperava gens ni mica. A més van tenir un petit detallet, regalant-li una caixa per a que dipositi tots els punts que consegueixi d'ara en endavant. Ara esperem que en aquests dos caps de setmana que resten per a la conclusió del campionat (Singapur i Abu Dhabi), en Sergio pugui anar omplint encara més aquesta "caixeta dels punts" amb un grapadet més, perquè ha demostrat ser un bon pilot ara a la GP2 i fa uns anys a les World Series (Formula Renault 3.5 Series).

—————

Retorna