We don't miss anything!


Canamasas rep el suport dels seus fans a Lliçà de Vall

2013-08-07 20:53

Sergio Canamasas actual pilot de la GP2 Series amb l’equip EQ8 Caterham Racing  ha rebut avui al karting de Lliçà de Vall el suport dels seus més fidels seguidors.

per: Arnau Viñals Vendrell

Uns seguidors que li han preparat aquesta sorpresa ja que en Sergio no sabia res de res i, al arribar per a ell ha estat una autèntica sorpresa en que ha dit “és una sensació que feia temps que no tenia”

I és que els fans de Canamasas li han regalat un quadre en que lluïa un mosaic d’imatges fetes per Eduardo Grande i samarretes produïdes de la mà de Rafael López. Unes samarretes que la vintena de seguidors que hi havia al seu costat lluïen. I que Canamasas no ha dubtat gens en ficar-se’n una. A més a més Canamasas ha saludat a un per un dels assistents i s’hi ha fet una foto, per tal de agafar confiança per a la propera cursa a Spa-Francorchamps han pensat els organitzadors d’aquesta “sorpresa”.

Dintre de breus instants podran veure un recull de fotos.

Recordem també que FormulaRapida.net tindrà en David González com a enviat especial a Bèlgica per a la GP2, d’aquí dos caps de setmana. 

 

—————

Retorna