We don't miss anything!


Canamasas es torna veure implicat en la polèmica

2013-07-03 12:30

Canamasas es torna a veure implicat en un accident, però el més greu és que en surt perjudicat amb insults i falta de respecte.

per: Arnau Viñals Vendrell

El pilot espanyol que sortia vint-i-tresè a la sortida, es quedava una mica aturat però al revolt 2 aconseguia recuperar posicions.  El de EQ8 Caterham Racing, aconseguir atrapar els pilots del davant amb l’aparició del cotxe de seguretat per la virolla de Daniel Abt, així doncs Canamasas es ficava dissetè. Sergi continuava escalant posicions i es ficava setzè quan Frijns s’aturava a box per canviar pneumàtics (recordem que l’entrada no és obligada a la cursa 2) però aquella mateixa volta, Canamasas quan es defensava dels atacs de Joylon Palmer, impactava contra un cotxe del equip Venezuela GP Lazarus, concretament amb  Binder, i trencava el seu aleró, que el baixaria fins l’última posició i amb això i la parada a boxes, els pilots de davant el començarien a doblar.

Un Canamasas que faria una mica la tabarra a Marcus Ericsson i el suec seria avançat per Sam Bird i es col·locava sisè.  Canamasas doncs es “deixava” doblar fins l’onzè, però Palmer que era el dotzè no aconseguia doblar-lo el de Barcelona era més ràpid que el de Carlin i a més a més atrapava a Adrian Quaife-Hobbs que en aquell moment estava lluitant pel desè lloc amb Coletti. Però Palmer a falta de vuit voltes es començava a queixar de que el barceloní el tapava i intentava l’avançament, el anglès tenia l’interior guanyat, però Canamasas seguia amb la seva traçada i el de Caterham li punxava el pneumàtic amb l’aleró davanter en conseqüencia tots dos pilots es sortien de pista. Canamasas podia seguir la cursa i acabava vintè, però Palmer es retirava al moment.

Els comissaris obrien una investigació sobre aquest afer. I posteriorment el penalitzaven amb un Stop & Go.

Canamasas després de la cursa es va disculpar a Palmer, excusant-se de que no el va veure, però Palmer li va dir “puto idiota” i el van castigar amb 12 mil euros de multa.

En declaracions a TV3 després de la cursa, Canamasas “Jo crec que el que fem a la pista és competició, i si potser és pot discutir alguna acció, però el que mai és pot fer fora de la pista és faltar el respecte i menysprear a la gent, no? Jo crec que si s’han de dir les coses s’han de dir bé i mai perdre el respecte.”

—————

Retorna