We don't miss anything!


Calendari DTM 2013 - Temporada compacte a 10 curses, 2 per Mes

2012-11-21 15:38

Escrit per: Arnau Vinyals     @vinyi_arnau96

 

 

Compacte i de Gran Qualitat el calendari que ofereix el DTM per al 2013, en que seran 10 curses, igual que el 2012. El més destacat de la temporada 2013 serà la estrena al calendari del DTM de la cursa al Moscow Raceway a Moscou, que substitueix el GP d'Espanya, degut al nou mercat que hi ha a Rússia i no pas a Espanya.

A causa d'aquest canvi, el final de temporada tradicional al circuit de Baden-Wurttemberg a Hockenheim, es durà a terme el 15 de setembre. Per tant, només hi haurà 19 setmanes (133 dies) de l'inici a el final de temporada, que començarà i acabarà a Hockenheim, on com sempre, es decidirà el títol. La cursa d'Oschersleben es farà dues setmanes abans,l'1 de setembre. Ara els fans no hauran d'esperar el mes de vacances, ja que entre cada cursa hi haurà 2/3 setmanes de distància.

En total, sis de les deu curses es duran a terme en territori alemany. A Alemanya hi haurà les dues curses de Hockenheim, la cursa d'Oschersleben, Lausitzring, Norisring i el circuit de Nürburgring.

Les 4 curses de l'estranger es faran a Brands Hatch (Regne Unit), el Red Bull Ring (Àustria), Moscou (Rússia) i a Zandvoort (Holanda)

 

Declaracions:

 

Hans Werner Aufrecht, president del DTM:"Oferirem als fans un calendari més compacte pel 2013. Des de principis de Maig fins a mitjans de Setembre, el DTM correrà gairebé cada dos caps de setmana. Amb l'internacionalizació,estem desitjant nous mercats i sobretot l’ extremadament atractiu mercat de Rússia. Un mercat que és tan atractiu que fins i tot em renunciat a seguir a Espanya. Però ens agradaria donar les gràcies als nostres socis de València per la bona cooperació aquests darrers anys."

 

CALENDARI DTM 2013

 

Maig 5    Hockenheimring Baden-Württemberg (D)
Maig 19   Brands Hatch (GB)
Juny 2   Red Bull Ring de Spielberg (A)
Juny 16   Lausitzring (D)
Juliol 7   Norisring (D)
Juliol 21   Circuit Park Zandvoort (Holanda)
4 ago   Moscou (RUS)
Agost 18   Nürburgring (D)
Setembre 1   Motorsport Arena Oschersleben (D)
Setembre 15   Hockenheimring Baden-Württemberg (D)
     
* Subjecte a l'aprovació de la FIA

 

—————

Retorna