We don't miss anything!


Calado guanya a Spa en una cursa totalment boga per ser Diumenge

2013-08-25 11:20

Dia perfecte per el motor britànic amb la victòria de James Calado a la segona cursa de la GP2 Series a Spa-Francorchamps a Bèlgica després de sortir des de la posició preferent. Segon ha estat Leal seguit de Quaiffe-Hobbs. Coletti s’ha tornat a retirar,

Per: Arnau Viñals Vendrell

A la sortida, James Calado (ART Grand Prix) conservava la primera posició Leal (Racing Engineering) es ficava segon seguit de Richelmi (DAMS) que després perdria aquesta posició en benefici de Adrian Quiaffe-Hobbs (Hilmer Motorsport). Al darrere Coletti (RAPAX) que sorta tretzè es ficava setè a la sortida i al final de la primera volta avançava a Leimer (Racing Engineering) i es pujava fins la cinquena posició.

Per ser la segona cursa, la cursa a l’esprint, hi ha hagut molts avançaments. Com els que han protagonitzat Palmer i Clos en avançar a Ericsson i col·locar-se desè i onzè. El català però, poques voltes després ha avançat al britànic i s’apropava a la lluita entre els 2 Arden International per la vuitena posició. El d’MP Motorsport estava fent una exhibició de pilotoatge i es ficava a la porta dels punts a la novena posició i això que tenia l’aleró davanter malmès.

Unes posicions més endavant Leimer li tornava la jugada a Coletti i es col·locava cinquè, maniobra descisiva pel campionat. Però semblava que Coletti tenia problemes amb els pneumàtics ja que era avançat per Tom Dillmann amb molta fàcilitat. En canvi Evans li ha costat avançar-lo i quan ho ha fet, Dani Clos i Joylon Palmer ho han aprofitat per avançar al neozelandès. Evans després també seria avançat per Cecotto, mentre que Coletti seguira perdent posicions i Sergio Canamasas ho aprofitaria per pujar fins la catorzena posició.

A la volta 13, les posicions estaven d’aquesta manera: Calado, Leal (que s’apropava al líder), Quaiffe-Hobbs, Richelmi, Leimer, Dillmann, Clos, Palmer, Ceccotto, Evans.Clos a la volta següent realitzaria un drive trought i baixaria fins la dinovena posició. Canamasas en canvi ja era dotzè.

Finalment, Calado ha pogut mantenir la primera posició, segon ha estat Leal seguit de Quaiffe-Hobbs, Richelmi, Leimer, Palmer, Cecotto i Dillmann tanca els punts.

Els 2 punts adicionals de la volta ràpida no els ha aconseguit cap pilot ja que la volta ràpida l’ha fet Rossi que ha acabat fora dels deu primers.

Ara el campionat s'apreta més que mai amb Coletti, Nasr, Leimer, Bird i Calado amb només 24 punts de diferéncia, o sigui menys d'una cursa de distància. I amb sis curses pel final, el campionat està molt obert.

—————

Retorna