We don't miss anything!


Cal Crutchlow correrà per Ducati els dos proxims anys

2013-08-01 21:06

Els rumors sobre el futur del pilot britanic s'han confirmat, i Crutchlow ha fitxat per Ducati, on l'any vinent substituïrà a Nicky Hayden i serà el nou company d'equip d'Andrea Dovizioso.

Escrit per: Eric Calduch.

Cal Crutchlow ha confirmat avui a la tarda que dunarà el pas a una moto oficial amb l'equip Ducati, on el britanic ha firmat un contracte per les dues proximes temporades, tenint almenys l'any vinent a Andrea Dovizioso com a company d'equip a la formació italiana i confirmant els forts rumors que el colocaven a Ducati. Cal substituïrà al campió de 2006 de la categoria reina, Nicky Hayden, que passades unes setmanes va anunciar la seva marxa de Ducati, on ha format part els ultims anys cinc anys amb el 7º lloc del 2010 com a millor lloc al mundial. 

Crutchlow abandonarà el prototip de Yamaha aquest any, despres d'estar-hi tres anys, des de que va debutar al 2011. Les dos temporades anteriors els seus resultats van ser bastant discrets, tot i dos podis la temporada passada, però aquest any està demostrant el que val, aconseguint la seva primera pole a Holanda i quatre podis a França, Italia, Holanda i Alemanya. Tot i no portar una moto de fabrica, el britanic va cinquè al mundial amb quaranta-set punts de desavantatge sobre Marquez, lider del mundial i el més impressionant, un sol punt el separa amb la Yamaha oficial de Valentino Rossi. 

Està clar que Crutchlow té un gran talent, ara falta que l'any vinent Ducati pugui donar-li una moto competitiva que el fagi lluitar pel mundial, ja que recordem que les Ducati d'aquest any algun cop s'han vist superades per totes les prototip de Yamaha i Honda i fins i tot per l'ART d'Espargaró... Un Aleix Espargaró que juntament amb el seu germà Pol, apunten com a favorits per substituir a Crutchlow l'any vinent a la Monster Yamaha.

—————

Retorna