We don't miss anything!


Caiguda i Pole per a Alex Rins a Mugello

2014-05-31 22:11

Alex Rins (Estrella Galicia 0,0) ha aconseguit la seva segona pole de la temporada en la sessió classificatòria del Gran Premi TIM d'Itàlia signant un crono rècord de 1.56.999. El pilot barceloní s'ha anat a terra després de la seva millor volta, però ningú ha pogut millorar el seu temps en l'últim quart d'hora. Jack Miller (Red Bull KTM Ajo) i Jakub Kornfeil (Calvo Team) l'acompanyaran en la primera línia de graella.

Alex Rins (Estrella Galicia 0,0) ha conquistat la seva segona pole del 2014 en una disputadíssima tanda classificatòria celebrada aquesta tarda al circuit de Mugello. El pilot barceloní ha signat un extraordinari crono de 1.56.999 a falta de 15 minuts per al final, nou rècord absolut en aquest escenari, però a continuació ha caigut a terra i ha hagut de tornar a corre-cuita al seu box per no perdre's el final de la sessió. No obstant això, el seu crono ja no s'ha mogut de la part superior de la taula.

 

En els últims minuts, han atacat amb força el líder Jack Miller i la gran esperança local, Romano Fenati (SKY Racing Team VR46), però el trànsit a la pista i l'elevat llistó que havia deixat Rins no els han permès superar la nova marca. L'australià sortirà des del segon lloc i Fenati des de la segona línia, ja que en els instants finals l'ha superat el txec Jakub Kornfeil amb la KTM del Calvo Team.

 

Des de la segona línia i al costat del pupil de Rossi, partiran Alexis Masbou (Ongetta-Rivacold) i Alex Márquez (Estrella Galicia 0,0) , mentre que Karel Hanika (Red Bull KTM Ajo), Juanfran Guevara (Mapfre Aspar Team Moto3), Brad Binder (Ambrogio Racing) i Efrén Vázquez (SaxoPrint-RTG).

 

—————

Retorna