We don't miss anything!


Button primer a una sessió "pesada"

2012-05-24 20:08

Jenson Button ha estat el més ràpid a la segona sessió d'entrenaments lliures del Gran Premi de Mònaco, amb els seus pneumàtics tous. Una sessió que s'ha acabat abans del previst per culpa de la pluja.

Després de Button s'ha situat el francès Romain Grosjean (Lotus), a 392 mil·lèsimes, però amb els pneumàtics més durs.
Per la seva banda, Fernando Alonso ha acabat en la quarta plaça a 915 mil·lèsimes de Button i just darrere del seu company d'equip, Felipe Massa.
Pedro Martínez de la Rosa, igual que en la primera sessió, ha estat vint-i-tresè.
El Gran Premi es presenta apassionant, tenint en compte que fins ara hi ha hagut cinc vencedors diferents en les cinc curses disputades. Un dels favorits és el francès Romain Grosjean. El pilot de Lotus és un dels candidats a la victòria en el complicat traçat del cicuit urbà de Montecarlo.

Declaracions:

Sergio Pérez: "Les condicions no eren ideals per fer la feina però mirem bé en el mullat, llavors això és positiu. En el sec hi ha algun treball per fer, que no fem servir al matí. No obstant això, sóc confident com aquest matí nosaltres érem molt ràpids , el cotxe funciona bé i penso que podem ser competitius en la qualificació el dissabte. "
 
Pedro de la Rosa: "Avui realment ha estat un dia estrany, perquè, de les tres hores i que normalment disposem només he fet dues tandes completes. Els altres dos intents no he pogut aprofitar-los. Al matí m'he trobat un núvol de fum al túnel i la bandera vermella ia la tarda s'ha posat a ploure. Així que ha estat un dia productiu per el poc que hem pogut rodar, i tots els canvis que hem incorporat a la tarda han suposat una millora important. Però la veritat és que m'hagués agradat rodar més, sobretot perquè en aquest circuit, com més voltes des, més millores. De cara a dissabte el que busquem és continuar millorant el cotxe i intentar classificar-nos una miqueta més endavant. Aquí és difícil, però no impossible ".
 
Narain Karthikeyan: "Al matí hem fet moltes voltes i hem pogut provar diverses coses diferents al cotxe. L'equilibri del cotxe era bo ia la tarda volíem donar el següent pas però les condicions no han estat les millors i no es podia pilotar al límit. Malauradament no hem pogut aprofitar tot el temps de pista que haguéssim volgut però no hem volgut arriscar sortint sota la pluja i hem optat per quedar-nos en el garatge. Sembla que les coses prometen de cara a dissabte i esperem trobar-nos amb una pista seca que ens ajudi a aconseguir un resultat positiu ".
 
Luis Pérez-Sala, Team Principal: "Avui els entrenaments han anat bé encara que ens hauria agradat poder aprofitar més el temps però la pluja no ho ha permès. Però això és igual per a tots. Estic satisfet perquè aquest matí el cotxe s'ha comportat correctament , especialment els frens i la temperatura, que són els punts en els que potser patim més quan vam rodar amb temperatures elevades. A més, hem estat còmodament dins del 107% amb els mateixos pneumàtics i això és positiu. A la tarda hem preferits ser més cauts ja que les condicions no eren massa bones. Aquest és un circuit delicat, en el qual mai saps què et pot passar, però en general estic satisfet amb el desenvolupament de la jornada i el treball de l'equip i els pilots ".

—————

Retorna