We don't miss anything!


Button guanya. Alonso i les seves mans

2012-03-18 08:52

Avui dia 18 de Març passarà a l'història com l'inici de la temporada de Formula 1 més igualada.

Jenson Button ha guanyat la primera cursa de la temporada, amb un domini bonisssim, segon vettel que ha remontat. Tercer hamilton que s'ha enfadat. Alonso 5é amb una gran remontada, no com el seu company que s'ha retirat. Grosjean que sortia 3 er ha trencat la suspensió, Raikkonen ha remontat i ha sigut 7é. els mercedes amb Schumi que ha tingut problemes amb la caixa de canvis, i Rosberg ha impactat amb perez.

Jenson Button

Ha fet una increible sortida. Ha abançat a Hamilton i a partir d'aquí hem pogut veure el seu domini. Amb un cotxe bo, ha anat tirant fins aconseguir la victoria.

Sebastian Vettel

Ha començat bé. Despres ha tingut problemes per abançar a Schumacher. I despres del cotxe de seguretat, a pogut abançar a Hamilton. 

Lewis Hamilton

L'ha abançat Button a  la sortida,i Vettel amb el Saftey Car. Hamlton té raons per estar emprenyat.

Mark Webber

Inici dolent, però ha remonat i gracies al saftey car ha pogut passar a Fernando Alonso.

Fernando Alonso

Indescriptible. Ha fet una bona sortida molt bona, a avançat 4 posicions, col·locan-se 8é.Despres de l'accident de Grosjean, ha aguantat posició i finalment ha quedat 5é.

Declaracions:

Pastor Maldonado: "Ha sigut inesperat, s'em ha anat de cop a la part del darrere, a més a una part molt estreta de la pista,no hi havia res a fer. Però el Willams va bastant bé. som més ràpids en cursa que en classificació."

 

—————

Retorna