We don't miss anything!


Buller, Sainz, Gasly, Merhi, tots enganxats!

2014-04-25 16:04

El més ràpid durant la segona sessió d’entrenaments lliures de la segona ronda del campionat de la Fórmula Renault 3.5 Series disputada al circuit de Motorland Aragón a Alcanyís, ha estat William Buller. Això si a menys de una dècima el segueixen els líders del campionat Sainz i Gasly juntament amb el debutant Merhi.

Per: Arnau Viñals Vendrell

La igualtat és desmesuradament alta! Res està decidit i no hi ha un clar dominador aquí al circuit de Motorland Aragón. Tothom pot finalitzar primer o tothom últim, això ens portarà demà a una classificació apassionant on l’últim que aconsegueix marcar una volta ràpida serà l’autor de la “pole position”.

 

Però pel que fa als entrenaments, el vent ha continuat tot i que la temperatura de l’asfalt i de la pista ha augmentat i això s’ha notat en els temps.

 

L’inici de la sessió ha estat dominat per Meindert Van Buuren (Pons Racing) però aquesta posició preferent ha estat ràpidament treta per Jazeman Jaafar (ISR) que ha estat qui romania més estona al primer lloc.

 

A partir intercanvi de posicions amb Martsenko (Comtec Racing), Sergey Sirotkin (Fortec Motorsports), Roberto Merhi (Zeta Corse) i Carlos Sainz (Dams) qui amb el temps a 0 havia aconseguit el millor temps però Buller (Arden Motorsports) qui venia més endarrere li ha tret el millor temps per tan sols 35 mil·lèsimes.

 

Resultats Top10: Buller, Sainz, Gasly (Arden Motorsports) Merhi, Martsenko, Sirotkin, Stockinger (Lotus), Jaafar, Stevens (Strakka Racing) i Rowland (Fortec Motorsports).

 

 

—————

Retorna