We don't miss anything!


Briscoe amarga el domini de Castroneves

2014-03-29 16:04

Ryan Briscoe ha estat el més ràpid durant la tercer ai última sessió d’entrenaments lliures de la indycar al circuit de Sant Petersburg, Florida, Estats Units, en la cita inaugural de la categoria nord-americana. La sessió ha estat molt tranquil·la i sense incidents, on ha destacat el domini del subcampió, de Castroneves.

Per: Arnau Viñals Vendrell

Helio Castroneves (Team Penske) ha començat en el primer lloc seguit del debutant rus Mikhail Aleshin (Schmidt Peterson Motorsport), en els primers compassos de la sessió. Tot i que després Sébastien Bourdais (KVSH Racing) i sobre tot Takuma Sato (A. J. Foty Enterprises) s’han col·locat al primer lloc, liderant fins una mica més de la meitat de la sessió, en que Castroneves ha tornat al liderat.

 

El domini de la sessió li ha durat fins als dos últims minuts de la sessió quan Ryan Briscoe (NTT Data Chip Ganassi Racing), li ha tret la posició preferent i el millor temps de la sessió.

 

Una sessió tranquil·la, sense banderes vermelles ni grogues com ahir, i amb les posicions més o menys estables.

 

Finalment Briscoe ha estat el més ràpid seguit de Castroneves, Sato, Bourdais, Power, Pagenaud, Hinchcliffe, Kanaan, Dixon, Hawksworth, Hunter-Reay, Aleshin, Wilson, Rahal, Montoya, Muñoz, Newgarden, Kimball, Conway, Andretti, Saavedra i Huertas.

 

Recordem que a les 19:00 Hora local, s’inicia la classificació on els recordem que FormulaRapida.net farà seguiment en directe en anglès per aquest enllaç.

 

—————

Retorna