We don't miss anything!


Bradl el més ràpid dels FP2 amb la caiguda de Lorenzo i Crutchlow

2013-07-12 15:01

La segona sessió d’entrenaments lliures de MotoGP durant el Gran Premi d’Alemanya 2013 ha estat marcada per tres caigudes, concretament les de Hayden, Crutchlow i Hayden. En resultats, Bradl ha estat el més ràpid seguit del líder del campionat Pedrosa, i d’un altre català, Marc Márquez.

per: Arnau Viñals Vendrell

Una segona sessió que començava amb un Jorge Lorenzo al capdavant altre cop com els lliures 1 però el mallorquí queia de la seva moto per culpa dels pneumàtics que encara no estaven prou calents amb la mala sort que el de Yamaha sortia volant i impactava al terra directament amb la zona de la clavícula esquerre que el van operar recentment, la moto s’ha quedat aturada al mig de la pista, provocant la bandera vermella. El espanyol ha passat pel Centre Mèdic per comprovar el seu estat de la lesió. A FormulaRapida.net estarem a l’espera de que pugui passar.

Però en reprendre la sessió, Cal Crutchlow també es queia en el mateix lloc i amb més violència, provocant més destrosses a la seva moto i amb els seus guants completament destrossats fent que el pilot també visites el centre mèdic per comprovar si s’havia lesionat o no la mà esquerre. Finalment el pilot té una fractura a la mà esquerre i un forat a la ma dreta.  Estarem a l’espera de com evoluciona el pilot britànic a FormulaRapida.net

Recordem que el temps de Lorenzo ha estat el més ràpid fins a falta de 15 minuts pel final quan el pilot local, Stefan Bradl s’ha ficat a la primera posició. Però a pocs minuts pel final el pilot americà de Ducati, Hayden també es queia però ell sense conseqüències

Finalment, aquests han estat els 15 primers classificats: Bradel, Pedrosa, Márquez, Lorenzo, Rossi, Hayden, Aleix Espargaró, Dovizioso, Bautista, Ianone, Smith, Randi de Puniet, Piro, Hernández i Barberà. 

—————

Retorna