Stefan Bradl, s’emporta una “pole” inesperada

2013-07-21 00:10

Quan semblava que tot apuntava a Márquez per fer la pole ha caigut quan faltaven apenes 3 minuts i això ha ajudat a Bradl a aconseguir la seva primera pole position en la categoria reina.

Por: Albert Llovera Reig

Tot i que l’alemany no estava en els pronòstics de ningú, amb un temps de 1:21.176 s’ha col·locat en la primera posició en el circuit de Laguna Seca en una primera línia que estarà protagonitzada per les altres dos Honda de Márquez i Bautista.

Jorge Lorenzo sortirà des de la 6a posició i just a la seva estela tindrà lloc Dani Pedrosa, els 2 han preferit no arriscar i donar-ho tot de cara demà a la cursa.

La caiguda de Márquez ha felicitat la pole de Bradl tot i que ha pogut arribar al box amb la moto danyada s’ha tingut que conformar amb un 2n lloc i veure com Stefan li prenia la pole.

La primera fila la completa Álvaro Bautista que compleix així la seva millor QP en tot el que portem de temporda.

Des de la quarta posició trobem a Valentino Rossi que semblava un clar favorit però sembla que no ha trobat la posta a punt en la seva moto. Darrera seu sortirà un Cal Crutchlow que ha tingut greus problemes amb la moto a partir de la FP4 que recordem que l’han fet caure.

Sense tenir en compte la caiguda als lliures 4, Aleix Espargaró està fen un gran cap de setmana liderant pràcticament totes les sessions, Aleix ha passat directament a la Q2 però no ha estat fàcil arribar a una bona posició per demà, sortirà 11è.

Bradl ha fet el millor temps de 1.21,176 i s’ha imposat per davant de Màrquez malgrat tot hi haver caigut a quedat segon, en tercera posició, Alvaro Bautista que com es pot apreciar li va molt be aquest circuit. Lorenzo ha quedat sisè seguit de Dani Pedrosa, Valentino Rossi ha quedat quart i Aleix Espargaro ha quedat onze tot hi haver passat a la Q2 en els Fp3.