We don't miss anything!

Blomqvist intractable s’enduu la pole per la cursa 2 i 3

2014-05-03 16:05

Tom Blomqvist ha estat insuperable durant la segona sessió d’entrenaments classificatoris de la Fórmula 3 Europea al circuit de Hockenheimring a Alemanya. El britànic que es el segon en el campionat no només ha aconseguit el millor temps sinó que també ha aconseguit la segona millor volta de la sessió, establint així els dos primers llocs per la graella de demà.

Per: Arnau Viñals Vendrell

L’inici de la sessió ha estat tranquil amb un Gilbert i Goddard als primers llocs, mentre que la resta de pilots sortia una volta més tard per tenir els pneumàtics en bones condicions.

Al haver sortit tots els cotxes de cop aquests han tingut problemes de trànsit entre ells i per això ningú ha aconseguit superar el temps de Gilbert ja que els pilots en el últim sector reduint la velocitat per deixar-se un marge entre ells. Només els Prema Powerteam de van de Laar i Latifi han millorat el temps del Fortec.

A 12 minuts pel final Félix Serralles desbancava als Prema d’aquesta posició però un altre Fortec, i tot seguit Fuoco (Prema Powerteam) pujaven al primer lloc, remarcant com sempre la igualtat de la categoria.

El líder del campionat Esteban Ocon que es feia notar i a falta de 10 minuts pel final es col·locava líder just per davant de Fuoco. Un minut després era Giovinazzi qui aconseguia la primera posició que li durava poc en veure com Tom Blomqvist s’escapava 2 dècimes respecte la resta a falta de 8 minuts pel final. El britànic no en tenia prou i millorava el seu temps 3 dècimes més, aconseguint la pole per a la cursa 1 i per a la cursa 2 a falta de 5 minuts pel final.

Els temps per volta dels pilots ja no milloraven pràcticament i Blomqvist (Jagonya Ayam with Carlin) s’apuntava amb autoritat el primer lloc de la graella de sortida per a la cursa 2 i 3 de demà diumenge.