Blomqvist guanya i Ocon és queda amb les ganes

2014-05-31 12:48

Tom Blomqvist s'ha emportat una victòria en la primera cursa del cap de setmana a Hungaroring.

Per: Andreu Rius

El pilot de Carlin li ha prés la pole a Esteban Ocon des del primer revolt, i mentre Ocon estava a l'ombra Blomqvist, el pilot anglès li anava retallant segons còmodament.

Aquest temps va ser suficient per que Tom Blomqvist aconseguís una còmoda victòria, amb (concretament) un marge final de 4,8 segons.

 

Felix Rosenqvist després d'haver heretat l'últim lloc del podi que tenia Max Verstappen per problemes mecànics, no ha pogut fer res i ha acabat tercer.

Cal destacar però que Lucas Auer en el final de la cursa ha pressionat molt i ha anat de poc que no l'avança.

Per altre banda Jordan King de Carlin ha acabat 5é, per davant de Jules Szymkowiak, que ha sorprès registrant el seu millor resultat a la F3.

No obstant això, Szymkowiak ha tingut ajuda, quan Antonio Fuoco i Gustavo Menezes , han estat sancionats a fer un drive-through per excedir els límits de la pista.

Fuoco, que ha fet una mala sortida, se li sumava estar penalitzat i finalment ha acabat 19é.

Felix Serralles i Dennis van de Laar també s'han pogut beneficiar de Fuoco i Menezes i han acabat setè i vuitè, mentre que Mitchell i Sean Gilbert Gelael han completat el top 10.

Jake Dennis ha acabat 11è, a només una posició d'aconseguir punts després de que ahir no va poder fer un temps quan se li va trencar l'eix de transmissió.

 

Amb aquesta cursa, Ocon encara manté el liderat absolut i té encara un bon coixí respecte Blomqvist.

La segona cursa, la podreu seguir a través de Formula Ràpida i serà demà al matí.