We don't miss anything!

Blomqvist guanya en un final d’infart

2014-05-11 12:48

Tom Blomqvist ha guanyat la segona cursa del Gran Premi de Pau de Fórmula 3 Europea. En una cursa amb la pista molla, el de Carlin ha aconseguit gràcies a un Safety Car al final de cursa, superar a Esteban Ocon qui havia liderat tota la cursa que “només” ha pogut acabar segon. Tercer ha estat el cada vegada més sorprenent Jake Dennis.

Per: Arnau Viñals Vendrell

La sortida força estable amb Ocon (Prema Powerteam) liderant la cursa seguit de Rosenqvist (kfzteile24 Müke Motorsport) i Max Verstappen (Van Amersfoort Racing). El holandès tot sol a la volta 11 perdia el control del seu cotxe i acabava contra les proteccions, havent-se de retirar. I dues voltes després Rosenqvist que rodava molt a proper a Ocon el tocava i xocava contra les proteccions al revolt del Pont Oscar.

I per més inri, Ed Jones a la volta 17 xocava contra la barrera i provocava el cotxe de seguretat en pista, deixant tota la distància que tenia Ocon en el liderat a 0.

Amb la bandera verda i només 3 minuts pel final la situació ha estat dramàtica. Blomqvist ha aprofitat la situació i ha avançat a Ocon per l’exterior mentre que darrera d’ell, Dennis en el mateix punt h feia amb Giovinazzi aconseguint la tercera posició.