We don't miss anything!


Blomqvist guanya al Red Bull Ring

2014-08-02 12:00

Blomqvist s'ha aprofitat d'un petit incident avançant al principi i dominant sense problemes una cursa en que Ocon no ha pogut sumar punts.

Per: Andreu Rius

Ocon ha sortit bé i tot i conservar la posició però Verstappen que anava segon ha fet que el jove francès sortís del traçat i se n'anés a la última posició.

Quan s'anaven distanciant, qui liderava la cursa desprès de l'inncident era Blomqvist i els pilots Giovinazzi, Rosenqvist, Jake Dennis i Max Verstappen completaven el top 5 després de la sortida.

Mentre Esteban Ocon anava fent la seva pròpia cursa, Edward Jones parava a boxes per intentar solucionar uns problemes al difusor que el farien abandonar més tard.

 

Al cap d'una estona sense massa emoció, Verstappen ha fet un avançament espectacular passant a Felix Rosenqvist i a Jake Dennis. Tom Blomqvist era molt ràpid i treia ja dos segons al jove italià Antonio Giovinazzi.

 

Al final res ha canviat i Blomqvist s'ha emportat la primera victòria del cap de setmana. En el podi l'han acompanyat Giovinazzi i Verstappen.

Ocon, l'altre cara de la moneda avui dissabte, ha aconseguit una molt meritòria 13a posició.

 

—————

Retorna