We don't miss anything!


Bird guanya fàcilment a casa

2013-06-29 16:45

Avui, just al reves d'ahir, la pista estava seca, i hi havien mot bones condicions per treure el màxim rendiment del monoplaça. Marcus Ericsson ha fet una bona sortida després de sortir de la pole , però ha perdut la seva primera posició quan ha fet una sortida de pista a causa d'una clavada de frens (sense conseqüències) al revolt 3. A causa d'això, el líder del campionat ha anat a parar a la segona posició.

per: Andreu Rius Riu

Res a canviat des del principi fins que quedaven encara 24 voltes Daniel De Jong, ha estat penalitzat a passar pel pit lane a causa de provocar una petita col·lisió.
A la volta 5, és parava Coletti i dos pilots més al boxes i és que amb el ritme que portaven, els hi convenia, per mantenir-se en pista a un bon nivell.
Bird queia fins la 13a posició virtual quan a Ericsson, el condemnaven a un “drive trough”.
Canamasas, l'espanyol present a la GP2, anava avançant lentament i entrava al top 10. Rossi, feia una volta ràpida a la volta 8 just després de visitar el pit lane.
Nomes faltaven 19 voltes i Cecotto mantenia la seva 6a posició del atacs del pilot de nacionalitat britànica Quaife-Hobs. En aquell moment també també hi ha hagut una picabaralla entre dos pilots. També penalitzaven a Mitch Evans, l'únic australià.
Nomes quedaven 8 voltes i Bird dominava clarament, gràcies en part a una molt bona estratègia de cursa, Coletti era 3er a una considerable distancia sobre el segon classificat Stéphane Richelmi de Mònaco i alhora company de Ericsson, fins ara absent en la lluita per la victòria.

Les 3 últimes voltes han sigut molt intenses, sobretot per a Stefeno Coletti el de Rapax que tenia molts problemes per defensar-se del francès Tom Dillman de l'equip Russian Time, a més el grup dels primers estava composat per 5 pilots, tots molts ràpids.
Nomes quedava una volta i Coletti, tenia un problema de fiabilitat, se li parava el cotxe, i havia d'abandonar.

Finalment després d'una cursa molt boja, Sam Bird s'ha adjudicat una merescuda victòria seguit per Richelmi i Dillman. Ara Marcus Ericsson s'haurà d'espavilar de cara al mundial de pilots i sumar punts demà.

—————

Retorna