We don't miss anything!


Bird guanya a casa

2012-08-26 15:46

Escrit per: Arnau Viñals

Després d'haver liderat la cursa fins les últimes voltes de la segona cursa, Marco Sorensen ha pedrut la cursa. Però no ha sigut pas culpa del danès, que va patir una punxada a la penúltima volta i la victòria va passar a Sam Bird. La victòria del pilot britànic, a Silverstone, fa que ja en porti dues aquesta temporada, i ara torna a ficar-se segon al campionat, a cinc punts del líder Robin FrijnsAntonio Felix da Costa ha acabat segon, i ha aconseguit el seu primer podi en la competició, mentre que Jules Bianchi torna a casa amb un tercer lloc.

La classificació es va disputar ahir dissabet després de la primera cursa. La pista estava seca i Jules Bianchi, després d'aconseguir la seva segona victòria de la temporada, va aconseguir la pole position per tercera vegada aquest any. Marco Sorensen, seria segon, seguit per Robin Frijns , Nico Müller i Sam Bird

A la sortida, Bianchi va perdre el seu primer lloc, i va baixar fins la cinquena posició. Marco Sorensen, es va ficar primer al primer revolt per davant de Frijns, Bird, Bianchi i Antonio Felix da Costa . Bird, per la seva banda, sortia cinqué, i al final de la primera volata, va poder superar a Frinjs, i passar a ocupar la segona posició.

Al cap de 5 minuts de cursa, els cinc primers es van allunyar de la resta del grup, encapçalat pel sisè classificat, Mikhail Aleshin, seguit de Will Stevens, Müller i Vittorio Ghirelli. La batalla pel quart lloc, per la seva banda, va ser realment calenta entre Bianchi i da Costa. Al front de la cursa, es mentenia atapeïda la distància, després de deu voltes, amb només quatre segons de el líder de la cursa, Sorensen i de Da Costa, cinquè. Això va preparar l'escenari per a un final de cursa molt obert. Frijns va cometre diversos errors menors, que Bianchi va aprofitar per avançar-lo. Però, Da Costa es va aprofitar de aquesta lluita, i els va passar a tots dos, aixi aconsguiria col·locar-se tercer. Bianchi es va mantenir en el quart lloc, mentre que Frijns va baixar fins al cinquè. Frijns, líder del campionat, va tenir cada vegada més problemes, i la manca d'adherència el va baixar fins a l'11é lloc en poques voltes. La cursa va canviar de cop i volta quan Sorensen va patir una punxada a la penúltima volta i es va veure obligat a retirar-se. Bird va prendre el primer lloc, i va guanyar la cursa per davant de Da Costa, Bianchi, Arthur Pic i Alexander Rossi. Frijns finalment va acabar novè però manté el liderat del campionat, encara que amb només cinc punts d'avantatge sobre Bird i un avantatge de sis punts sobre Bianchi.

—————

Retorna