We don't miss anything!


Bird es lleva d'hora i ràpid

2012-05-24 22:07

 

Com acostuma a passar a la Formula Renault 3.5 la sessió d'entrenaments lliures als carrers de Mònaco és sempre una cosa molt animada.
Sam Bird ha utilizat els seus coneixaments de la pista per classificar-se primer a la única sessió de lliures. El pilot britànic ha  registrat el millor temps,segon ha sigut Sorensen, que estava completant les seves primeres voltes en un circuit urbà. Malgrat un incident al final de la sessió, tercer ha quedat Alexander Rossi.
A l'inici de la sessió, la majoria dels pilots van sortir a la pista, alguns pilots, ja estan familiaritzats amb el circuit i d'altres el descobreixen per primera vegada. La sessió no va començar bé per Richie Stanaway, que immediatament va anar a parar a la barrera de la sortida de la Piscina.
 
Aquest impacte seria el primer de molts d'altres. Rossi, Robin Frijns, Kevin Korjus i Jake Rosenzweig. 
 
A la meitat de la sessió, Sam Bird era el primer a acostar-se als temps de la pole de l'any passat d'un temps de 1:26.427, establert per Daniel Ricciardo, que ara porta a la Formula 1 amb Toro Rosso. Kevin Korjus, però, va ser el primer a millorar-lo amb un temps de 1:26.344, per al pilot del Irace Professional.
 
Abans de colpejar la barrera de Mirabeau, Rossi es va col·locar primer amb un temps de 1:25.299. Però va ser Sam Bird, l'home de la pole a Mònaco la temporada passada amb la GP2, que va tenir l'última paraula. Bird, va acabar la única sessió d'entrenaments lliures del cap de setmana a la part superior de la graella amb un temps de 1:25.046. Sorensen va acabar segon, per davant de Rossi, Korjus i Kevin Magnussen (Carlin).

—————

Retorna