We don't miss anything!


Bianchi guanya la primera cursa caòtica

2012-08-25 17:52

Escrit per: Arnau Viñals

Jules Bianchi (Tech 1 Racing) va sortir il · lès d'una primera cursa afectada per la pluja a Silverstone. Bianchi va acabar per davant de Robin Frijns (Fortec Motorsports) i del nouvingut Nigel Melker (Lotus). Frijns manté el primer lloc de la classificació general, però ara ha de mantenir una estreta vigilància sobre Bianchi, que puja a la segona posició després de la seva victòria.

La classificació es va dur a terme en condicions d'humitat. Bianchi va dirigir durant gairebé tota la sessió, però va ser Kevin Magnussen (Carlin), que va acabar amb el millor temps per aconseguir la seva tercera pole de la temporada, per davant de Frijns i Alexander Rossi (Arden Caterham). Bianchi, per la seva banda, va acabar en quarta posició.

La carrera va començar sota un cel amenaçador. Magnussen va fer la millor sortida i va entrar al primer revolt per davant de Bianchi, qui també va començar bé, amb Rossi i Frijns tercer i quart respectivament. La pluja després va fiquar la pista humida.

El primer a ficar-se en problemes era Magnussen, que va sortir de la pista i es va retirar posteriorment. Seguit uns segons després per Rossi, Bird, Müller, Sorensen, Martsenko, Cunha, Nebylitskiy i Kevin Korjus. Això va obligar a una aparició del cotxe de seguretat, durant els quals els pilots van tenir l'oportunitat de canviar pneumàtics. Els directors de la cursa finalment van treure la bandera vermella, amb Will Stevens liderant la cursa, seguit de Bianchi, Frijns, Daniil Move i Nigel Melker.

Stevens va mantenir el liderat de la carrera, però Bianchi va posar pressió immediatament. Frijns, per la seva banda, es va trobar en al davant de Melker, després de la retirada de Move L'ordre en la part davantera va canviar durant la tornada després de que Stevens perdre's el control, es va retirar de la cursa. Bianchi va aprofitar i es va instal · lar -se primer, amb Frijns, Melker, Yelloly i Foresti darrere.

Amb la pista totalment inundat, diversos pilots més van sortir de la pista. Això va permetre a Bianchi a allunyar-se en un avantatge inabastable de Frijns i Melker. El trio es va mantenir en aquest ordre fins al final de la cursa, amb Yelloly i Antonio Felix da Costa completant els cinc primers. Victòria de Bianchi, la segona de la temporada, que el porta a una distància de 19 punts del líder del campionat Frijns.

—————

Retorna