We don't miss anything!


Benvinguts als carrers de St. Petersburg. Comencen les IZOD Indycar Series.

2013-03-21 14:04

Escrit per: David González M

Traduït per: Òscar Daniel

 

La família de les IZOD IndyCar Series torna a reunir-se aquest any. La primera cursa al circuit de St. Petersburg aquest cap de setmana. L’Honda Grand Prix of St. Petersburg es celebra a Florida (Costa Est), a la badia de Tampa, un circuit urbà de 1.8 milles i 14 corbes en sentit horari i un gran esdeveniment per a començar la temporada amb un total de 110 voltes, juntament a la massiva afluència de públic, es donen unes condicions òptimes per a un gran espectacle. Aquest dijous es farà un homenatge a Dan Wheldon per part dels pilots i la organització.

 

Imatge: @indycar.com

 


 

Els horaris del dels entrenaments, qualificació i cursa són aquests, i seran seguits per www.formularapida.net, com a tota la temporada:

Los horarios de los entrenamientos, calificación  y carrera son estos y serán todos seguidos por www.formularapida.net  así como toda la temporada:

 

Divendres (CET-5)(ET)

11:10     11:55                     Practice                               IZOD IndyCar Series

14:40     15:25                     Practice                               IZOD IndyCar Series

Dissabte (CET-5)(ET)

10:25     11:10                     Practice                               IZOD IndyCar Series

14:05     15:15                     Qualification                      IZOD IndyCar Series

Diumenge (CET-5)(ET)

8:45       9:15                       Warm-up                            IZOD IndyCar Series

12:00     15:00                     Race - 110 laps                  IZOD Indy Car Series (Green flag 12:30 PM)

Horaris Europa CET. Són 5 hores de diferencia amb l’estat espanyol. És a dir, la cursa començarà a les 17:00 (a les 17:30 es farà la sortida).

L’any passat, Helio Castroneves, Scott Dixon i Ryan Hunter-Reay van copar el podi d’aquesta prova, si bé Ryan Hunter-Reay va aconseguir el campionat amb l’equip Andretti Autosport a la seva lluita fins a l’última cursa amb Justin Wilson. “Rokkie” de l’any es proclamava el francès Simon Pagenouf. Tots ells amb els nous monoplaces IndyCar de Dallara DW12 V6 amb 550-700 HP i 12000rpm. L’any passat es van mostrar molt millor els motors Chevrolet i Honda, amb un pobre rendiment de Lotus. Aquesta temporada 2013 la categoria serà propulsada per Honda i Chevrolet. Lotus ha decidit centrar-se en altres negocis.

Com a novetats, aquest 2013 tenim que el P2P (push to pass), serà estandarditzat a tots els circuits a 10 utilitzacions, la qual cosa donarà cavalls extra al monoplaça, depenent de cada circuit, entre 15 i 20 segons cada cop que el premin.

Volta virtual al circuit per www.indycar.com

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XOzoKyfJCTY

—————

Retorna