We don't miss anything!


Barwa Addax confirma Jake Rosenzweig per a 2013

2013-01-27 18:08

@cristianjrF1

 

El pilot nord-americà Jake Rosenzweig serà pilot oficial per a l'equip Barwa Addax per a la temporada 2013, s'ha unit a l'equip espanyol i sera el company de Rio Haryanto.

Jake Rosenzweig, (Londres 14 abril 1989) va començar la seva carrera com a pilot en una edat primerenca en les competicions internacionals de Kàrting. No només va competir a Europa, si no també als Estats Units. Va córrer amb un Porsche en les 24 Hores de Daytona i es va traslladar a la Fórmula Renault 2.0 Eurocup el 2008. El 2009 es va traslladar a la F3 Euroseries i després d'un breu període a Auto GP el 2010 va fer el seu debut a la GP2 Àsia. Va mostrar bona forma i consolidar la seva posició en la Formula Renault 3.5 Series en 2010/11. Ell va competir per Barwa Addax Team en les dues últimes curses de la GP2 Sèries 2012.

Jake està molt entusiasmat amb el desafiament de competir amb els colors de l'equip Barwa Addax pel proper 2013 de GP2 Sèries. Va tenir l'oportunitat de pilotar per a l'equip a Monza i Singapur la temporada passada i ha pres part en les proves de pretemporada a Barcelona i Jerez.

Jake és el primer nord-americà a competir a la GP2 Sèries des Scott Speed. Això atraurà l'atenció del món de la Fórmula 1 i completar el somni de qualsevol pilot de carreres de fórmula que és fer-ho en la màxima categoria de l'automobilisme.

Jake Rosenzweig:. "Estic molt emocionat d'unir-me a Addax per a la temporada 2013 de GP2 i donar les gràcies a tots els participants per fer això possible Després d'haver competit en les dues últimes proves del campionat 2012 amb Addax, sé el que això representa una oportunitat per a ser treballar amb ells de nou. El calendari de curses té algunes grans circuits i estic amb ganes de colpejar el sòl corrent. Faré el meu millor esforç per anotar tants punts com sigui possible en el transcurs de la temporada. "

Alejandro Agag, propietari i director de l'equip: "M'agradaria donar la benvinguda a Jake Rosenzweig encara és gairebé part de la família després d'haver competit en quatre carreres i fer 4 proves completes amb nosaltres. Estem molt interessats en comptar amb els seus serveis perquè s'ha demostrat que està disposat a treballar molt dur per millorar en la carrera de tots i cadascun i una sessió d'entrenament. Tot l'equip i tots els involucrats està encantat amb la seva actitud professional. Estic segur que junts podem formar un tàndem ben d'equip-conductor prou competitius com per apropar-se als principals pilots de totes les races ".

Aixo dons, s'acaba l'especulaciò de qui ocupara el segon seient de Barwa Addax, noms on han estat fins i tot pilots d'aquest pais.

—————

Retorna


Comentaris

No sʼha trobat comentaris.