AvetSet patrocinador de FormulaRapida.net

2013-09-18 16:33

Des d’inicis de Setembre que la empresa catalana de roba interior ubicada a Mataró, Vilaseca S.A amb la seva marca AvetSet és el nou patrocinador principal de FormulaRapida.net.

La marca que ha estat present en el mercat nacional des del 1952 i en el internacional des del 1980, compta en gran experiència i fabricació pròpia, per a homes-nens i dones-nenes.

Per al director de FormulaRapida.net aquesta notícia “és molt important, ja que hem aconseguit el primer patrocinador i per tant la primera marca interessada en representar-se al nostre web. Amb això esperem que AvetSet col·labori amb la web durant molt de temps i esperem que sigui un atractiu per a que més empreses, catalanes o de qualsevol altre lloc del món, vulguin oferir-se a que FormulaRapida.net representi la seva marca.”

Arnau Viñals a més a més ha afegit els plans per a aquest final de temporada i el bon rendiment de la web: “Realment és un bon any des del Juny que hem triplicat les visites i això va a l’alça. L’any passat per aquestes èpoques van ser presents a França i a Barcelona per les World Series by Renault i aquest any ho tornarem a fer ja que el 2012 va ser molt positiu per a nosaltres. Ara som més gent i tenim més seguidors, sobretot al twitter; per tant els nostres seguidors hauran de estar pendents a possibles concursos que els poden agradar i que a les properes setmanes n’informarem.”