We don't miss anything!


Auer recuita Mücke a Hockenheim amb la pole

2014-05-02 19:05

Lucas Auer ha aconseguit la pole position per a la cursa 1 de la Fórmula 3 Europea al circuit de Hockenheim Baden-Württenberg. És la primera pole d’Auer amb Mücke Motorsports, pole la qual s’ha vist beneficiat per les banderes grogues a l’últim minut.

Per: Arnau Viñals Vendrell

La primera sessió d’entrenaments lliures ha començat amb poca activitat a la pista, amb un Alexander Toril (Threebond with T-Sport) encapçalant la classificació.  Els pilots punters han sortit més tard que la resta quan a falta de 10 minuts Michele Beretta (Eurointernational) es ficava líder per tan sols una dècima.

 

De seguida la situació ha tornat a la normalitat a falta de 9 minuts pel final. Nicholas Latifi es ficava líder a 9 mil·lèsimes de distància del seu company a Prema Powerteam, Antonio Fuoco. Pel que tornava a ser una igualada classificació, tal i com vam veure a Silverstone.

 

Uns fets de Silverstone que s’han reflectit amb Ocon ficant-se líder però de seguida essent desbancat per Jake Dennis (Carlin).

 

Cada volta canviaven les posicions radicalment, i és que això es ben normal al veure 20 vilots a 1 segon de distància. La nota positiva ha estat veure Félix Rosenqvist altre cop lluitant per la pole position, tal i com feia anteriorment.

 

A falta de 4 minuts pel final, amb Antonio Giovinazzi (Jagonya Ayam with Carlin) al capdavant, els temps no milloraven en el mateix ritme tan intens que ho feien durant els minuts previs. Sorprenentment a falta de 2 minuts pel final, Lucas Auer (Kfteile24 Mücke Motorsport) que rodava en la segona posició aconseguia una distància d’una dècima respecte el italià, aconseguint el primer lloc provisional.

 

Amb els temps sense millora durant l’últim minut aquests ja no van millorar tampoc amb una bandera groga al revolt 8 que donava la pole position al austríac Lucas Auer. Seguit d’Auer: Giovinazzi, Jones, Verstappen, Ocon, Blomqvist, Latifi, Rosenqvist, Bryant-Me

 

—————

Retorna