We don't miss anything!


Audi amb Ekström, Scheider i Rockenfeller al DTM

2013-12-20 18:10

Ja està decidit: Per primera vegada en la història del DTM, Audi competirà amb tres campions del DTM per la temporada 2014. Després de que Mike Rockenfeller, Mattias Ekström i Timo Scheider s'han confirmat com a pilots per Audi al DTM.

per: Arnau Viñals Vendrell

"Estic encantat que, a més del defensor del títol, Mike Rockenfeller, els nostres dos pilots del DTM amb més èxits segueixen estant també a bord", diu el director d'Audi Motorsport Dr Wolfgang Ullrich. "Eki i Timo han estat pilars importants del nostre equip DTM durant anys. Són bons nois, personalitats fortes, populars entre els fans i els ambaixadors perfectes per Audi".

 

Mattias Ekström està abordant una increïble temporada al DTM, 14è any amb Audi el 2014. De 2001 a 2003, va competir amb Abt Audi TT -R. Des de 2004, el suec ha estat un pilot de fàbrica d'Audi. Amb 17 victòries i dos títols de campió (2004 i 2007) en el seu haver és el pilot d'Audi del DTM amb més èxits. "Audi s'ha convertit en la meva segona casa", deia el suec. "Estic molt motivat per lluitar per victòries i títols del Campionat amb Audi altre cop el 2014"

 

Timo Scheider es va unir a Audi l'any 2006 i en la seva primera temporada va ser immediatament el millor pilot d'un any d'edat, Audi. El 2008 i 2009, va guanyar el DTM, el perfeccionament d'un títol triplet d'Audi. Audi ha estat el primer i únic fabricant d'automòbils fins a la data que ha assegurat títols de tres pilots del DTM seguits.

 

"El somni d'Audi pot continuar", diu Timo Scheider, mirant endavant a la seva novena temporada amb Audi. "Ha estat el meu desig de mantenir-me amb Audi i és una sensació molt agradable de seguir gaudint de la confiança de la marca després de tants anys. Espero que tinguem molts anys més d'èxit junts."

 

—————

Retorna